Головна Новини Суспільство події Вибух на АЗС стався, коли там працювали рятувальники: подробиці трагедії в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух на АЗС стався, коли там працювали рятувальники: подробиці трагедії в Росії

За оновленими даними, в лікарнях Волгограда знаходиться 12 постраждалих, один з яких - рятувальник - в реанімації з опіками 50% тіла

10 серпня 2020, 16:20 comments1230
Поділіться публікацією:

Російські рятувальники розповіли, що насправді сталося на АЗС в Волгограді. Про потужний вибух на заправці з посиланням на МНС повідомляє агентство ТАСС.

Вибух на АЗС стався, коли там працювали рятувальники: подробиці трагедії в Росії

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в результаті вибуху цистерни з газом і пожежі на АЗС у Волгограді постраждало 8 осіб. Однак, за оновленими даними, в лікарнях перебуває 12 постраждалих, один з яких — рятувальник — в реанімації з опіками 50% тіла.

Російські ЗМІ пишуть, що пожежа і вибух відбулися сьогодні на проспекті Леніна в Тракторозаводському районі міста близько 12:40. Загорілася газова цистерна, після чого вже при ліквідації пожежі стався вибух в будівлі газової заправки. Серед постраждалих — четверо рятувальників. Станом на цей момент вогонь на АЗС ліквідували.

Нагадаємо, в Енергодарі Запорізької області сталося страшне самогубство: під стінами православного храму знайшли останки 57-річного чоловіка. За інформацією правоохоронців, він підірвав себе гранатою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини