Головна Новини Суспільство події "Вас позбавлять батьківських прав": у Маріуполі колаборанти залякують батьків школярів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вас позбавлять батьківських прав": у Маріуполі колаборанти залякують батьків школярів (ФОТО)

Батьки отримують у шкільних чатах страшні повідомлення від окупантів

26 серпня 2022, 15:36
Поділіться публікацією:

У Маріуполі колаборанти загрожують позбавленням батьківських прав тим, хто не віддасть свою дитину на очне навчання до окупаційної школи. Про це повідомляється у пресслужбі Маріупольської міської ради.

"Вас позбавлять батьківських прав": у Маріуполі колаборанти залякують батьків школярів (ФОТО)

Школа. Фото з відкритих джерел

За інформацією джерела, у шкільних чатах батьки почали отримувати повідомлення з погрозами про штраф або позбавлення батьківських прав у тому випадку, якщо вони відмовляться здавати своїх дітей до шкіл.

”Вас позбавлять батьківських прав”: у Маріуполі колаборанти залякують батьків школярів (ФОТО) - фото 2

"Такі повідомлення відправили батькам у шкільних чатах. Це свідчить про опір маріупольських сімей, які не бажають відправляти до шкіл своїх дітей, де їх навчатимуть ненавидіти Україну, українську мову, змушувати прославляти окупантів та любити "руський мир"", — йдеться у пресслужбі міськради.

Щоб придушити опір, окупанти перейшли до погроз. Спочатку загрожують посилати попередження, потім штрафом у розмірі 40 тисяч рублів, а потім позбавленням їх батьківських прав.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що російські окупанти викрадають людей на окупованих територіях Запорізької області та відвозять із підвали ЗАЕС. Там загарбники катують своїх жертв. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Також портал новин "Коментарі" писав про те, що в Раді хочуть позбавити мандатів усіх нардепів колись другий за величиною фракції. Авторами відповідної ініціативи виступили три нардепи від "Європейської солідарності" — Олексій Гончаренко, Володимир Ар'єв та Софія Федіна, і один із "Слуги народу" — Олег Дунда.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що в уряді сподіваються працевлаштувати 300 тис. людей завдяки грантам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини