Головна Новини Суспільство події В Україні після вакцинації від COVID-19 помер чоловік
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні після вакцинації від COVID-19 помер чоловік

Чоловік зробив щеплення за день до смерті

17 квітня 2021, 12:45
Поділіться публікацією:

У Львівській області помер чоловік, якому напередодні зробили щеплення від коронавірусу. Про подію на своїй сторінці в Facebook розповів голова обласної державної адміністрації Максим Козицький.

В Україні після вакцинації від COVID-19 помер чоловік

У Львівській області помер чоловік, який напередодні зробив щеплення від коронавірусу - фото: з відкритих джерел

Губернатор повідомив, що 15 квітня чоловік отримав вакцину AstraZeneca/Covishield, а наступного дня помер. Загиблому було 63 роки. За словами Козицького, даний випадок був зареєстрований як несприятлива подія після імунізації.

На сьогодні даний випадок розглядається Регіональною групою оперативного реагування на несприятливі події після імунізації. Разом з тим глава Львівської ОДА зазначив, що вакцинація не запобігає розвитку інших захворювань. Ймовірно, смерть могла настати не в результаті вакцинації.

Нагадаємо, що CoviShield проводиться за офіційною ліцензією розробників з британського Оксфордського університету і фармакологічної компанії AstraZeneca. Цією ж вакциною вакцинувався президент України Володимир Зеленський. Однак в березні ряд європейських країн призупинив процес вакцинації AstraZeneca/Covishield через серйозні негативні наслідки — у людей, які отримали щеплення, утворювалися тромби.

Потім використання зупинила Австрія під час розслідування смерті від порушення згортання крові та хвороби від легеневої емболії. Але вже через 2 дні після цього Агентство ЕМА повідомило про те, що докази причетності вакцини до смерті людини не були знайдені.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, які побічні реакції на вакцинацію від коронавірусу були зафіксовані МОЗ, а також про те, Україна отримала вакцину Comirnaty виробництва Pfizer. Відома дата початку вакцинації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kiska

17 квітня 2021, 14:05

CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://srt.vg/trax


Новини