Головна Новини Суспільство події В офіс омбудсмена метнули "коктейль Молотова": сталося загоряння (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В офіс омбудсмена метнули "коктейль Молотова": сталося загоряння (ВІДЕО)

Деталі події встановлюються

26 серпня 2021, 16:13
Поділіться публікацією:

У четвер, 26 серпня, на вулиці Інститутській в Києві, невідомі кинули пляшкою із запальною сумішшю в офіс Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денисової. До місця події була викликана поліція. Про це повідомляє видання OBOZREVATEL cо посиланням на коментар правоохоронців.

В офіс омбудсмена метнули "коктейль Молотова": сталося загоряння (ВІДЕО)

В офіс омбудсмена метнули "коктейль Молотова" - фото з відкритих джерел

Судячи з відеоролика, який оприлюднило видання "Сегодня", загорілися двері будівлі.


"До нас надійшла інформація про інцидент на вулиці Інститутській. На місце події відразу ж виїхали правоохоронці. Обставини та деталі події встановлюються", — заявили в прес-службі поліції.

Відзначається, що палій вже затриманий.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Черкасах стався інцидент — невідомі кинули "коктейль Молотова" в будинок депутата міської ради Олексія Мельника. Таким чином частина будинку загорілася. Згоріли деякі меблі. В цей час вдома була сім'я депутата. Вони швидко зреагували, тому на щастя, ніхто не постраждав. Сам депутат заявляє, що не розуміє, чому невідомі кинули "коктейль Молотова". Олексій Мельник стверджує, що не мав робочих конфліктів і ворогів. Хто міг організувати підпал, також не здогадується.

Також в матеріалі нашого видання можна прочитати, що місцева мешканка стала героїнею сюжету рятувальників, адже не боячись вогню винесла трьох сусідських дітей з пожежі. Жінка розповідає, що в кімнаті було дуже багато диму, але вона розгледіла, що на підлозі лежить дитина. Людмила взяла дитину на руки і винесла, а потім повернулася за іншими. За її словами, діти були в сажі, але живі і дихали.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини