Головна Новини Суспільство події В Одесі від коронавируса померла автор сценаріїв «Городка»
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі від коронавируса померла автор сценаріїв «Городка»

Всі, хто її знав - ту, яка вражала дотепністю, фонтануючим гумором, постійно перебувала у творчому пошуку - приголомшені

20 квітня 2021, 01:16 comments1108
Поділіться публікацією:

19 квітня в Одесі померла відомий сатирик, сценарист, КВНщик Ірина Полторак. Про це повідомив її син, Олександр.

В Одесі від коронавируса померла автор сценаріїв «Городка»

Ірина Полторак (фото з відкритих джерел)

Про те, що у неї виявили коронавірус, Ірина писала в соцмережі ще 19 березня.

"Я прошу вибачення у всіх, кому не відповідала і ще не відповім. Я хвора, лежу, спілкуватися не можу, навіть не читаю і не пишу ... Дорогі мої друзі, не приймайте на свій рахунок: прочухається і з'явлюся на горизонті ... ", — написала вона.

Всі, хто її знав — блищала дотепністю, фонтанувала гумором, постійно перебувала у творчому пошуку, приголомшені.

"Про значення Ірки для Одеси і всього світу напишуть інші люди. А для мене вона була близькою подругою багато-багато-багато років, рідною людиною і шматком тепла і світла в цьому світі. Тепер треба якось звикати до того, що її більше немає. Відчуття відрізаного по живому шматка серця. Болить ..."- констатує психолог, психотерапевт, відомий ерудит, переможець вікторин" Що? Де? Коли? " і "Брейн-ринг" Ірина Морозовська.

Нагадаємо, в Україні очікують після Пасхи черговий спалах коронавірусу. Таку заяву зробив міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі телеканалу "Україна 24" 19 квітня. За словами міністра, Україна пройшла пік захворюваності коронавірусом. І в цю хвилину динаміка заражень йде на спад. Однак в Міністерстві охорони здоров'я заявили, що розслаблятися ще рано. Міністр охорони здоров'я вкотре закликав українців дотримуватися всіх карантинних норм. Це може дозволити уникнути нових випадків захворювання коронавірусів в Україні.

Раніше, в Міністерстві охорони здоров'я розповіли, які карантинні обмеження будуть діяти на Великдень в Україні у 2021 році. Яких-небудь спеціальних обмежень під час святкування Великодніх і травневих свят поки що вводити не планують. Але діятимуть правила, які прийняті зараз. Зокрема, всі заборони для "червоної" зони, якщо регіон в момент свят буде перебувати на "червоному" рівні, будуть дійсні.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини