Головна Новини Суспільство події В Одесі батько з сином потрапив в моторошну аварію (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі батько з сином потрапив в моторошну аварію (ВІДЕО)

Кермувальник мотоцикла летів, проскочивши червоне світло і зіштовхнувся з авто

6 листопада 2021, 23:48 comments1194
Поділіться публікацією:

 В місті Одеса мотоцикліст, який мчав містом із малим сином, порушив правила і помчав на червоний сигнал світлофора. На жаль, мотоцикліст наїхав на легкове авто. Про це інформує Telegrm-каналі "Ху***а Одеса".

В Одесі батько з сином потрапив в моторошну аварію (ВІДЕО)

Батько з сином на мотоциклі потрапив в аварію (фото з відкритих джерел)

Дорожня пригода мала місце вихідного дня 6 листопада. Зіткнення було на вулиці Катерининській. Кермувальник мотоцикла летів, проскочивши червоне світло і зіштовхнувся з авто, що мчала на зелений сигнал. Порушники на мотоциклі отримали ушкодження, але залишились живі, вони госпіталізовані до лікарні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі автівка збила сестру з братом, є жертва. В місті Одеса кермувальник на легковому авто в центрі міста   наїхав на двох молодих одеситів, одного з них травмував смертельно. Трагедія мала місце в четвер, 4 листопада на Адміральському проспекті. На місце смертельної  ДТП виїхали  працівники  поліції, які опитують свідків та проводять необхідні слідчі дії. В коментарях в соціальних мережах мешканці міста пишуть, що кермувальник  на авто марки  Опель наїхав на рідних брата і сестру. Дівчина померла, в юнака перелом ноги. Водій  втік з місця автопригоди, навіть не поцікавившись станом травмованих молодих людей.

 Також "Коментарі" інформували про те, що в Одесі підліток врізався в автівку поліціянтів. 25 серпня на перехресті вулиць Святослава Ріхтера і Туристської не розминулися автомобіль марки Honda Civic та мопед марки Honda Lead. Відомо, що кермував мопедом 13-річний місцевий хлопчик. Разом з ним на мопеді їхала неповнолітня дівчинка. Ймовірно, діти вирішили проїхатися вечірніми вулицями Одеси, але порушили правила дорожнього руху.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/xydessa/13876
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини