Головна Новини Суспільство події В Одесі підліток врізався в автівку поліціянтів: що відомо про аварію
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі підліток врізався в автівку поліціянтів: що відомо про аварію

Підліток катався на мопеді з подругою

26 серпня 2021, 13:40
Поділіться публікацією:

В Одесі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі підлітка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Думская".

В Одесі підліток врізався в автівку поліціянтів: що відомо про аварію

Аварія в Одесі, фото УСІ Online

Увечері 25 серпня на перехресті вулиць Святослава Ріхтера і Туристської не розминулися автомобіль марки Honda Civic та мопед марки Honda Lead. Відомо, що кермував мопедом 13-річний місцевий хлопчик. Разом з ним на мопеді їхала неповнолітня дівчинка. Ймовірно, діти вирішили проїхатися вечірніми вулицями Одеси, але порушили правила дорожнього руху.

Відомо, що мопед не загальмував на світлофорі, поїхав на червоне світло й врізався у авто, що повертало на вулицю Туристську.

Автомобіль належить працівнику патрульної поліції Одеси. Водій авто та його колега першими надали допомогу потерпілому та викликали "швидку" й поліцію.

Від удару в автомобіль водій мопеда сильно травмувався. Хлопчик отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий переломом щелепи та інші ушкодження. Дівчинка, що їхала з ним, жива, її оглянули лікарі.

Підлітка госпіталізували каретою "швидкої" до реанімації обласної дитячої лікарні. Обставини аварії встановлюються правоохоронцями. На місце виїжджала слідчо-оперативна група.

Як повідомляв портал "Коментарі", на трасі "Харків-Сімферополь" в межах Запорізької області сталася жахлива аварія. В автокатастрофі загинуло п'ятеро людей, серед них і діти. Водії двох легковиків не розминулися на дорозі. У одній з автівок спалахнула пожежа. Кілька осіб отримали травми та тілесні ушкодження внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини