Головна Новини Суспільство події Винуватець втік з місця ДТП: в Одесі автівка збила сестру з братом, є жертва
commentss НОВИНИ Всі новини

Винуватець втік з місця ДТП: в Одесі автівка збила сестру з братом, є жертва

Смертельна ДТП в Одесі сьогодні трапилася на Адміральському проспекті

4 листопада 2021, 22:20
Поділіться публікацією:

В місті Одеса кермувальник на легковому авто в центрі міста   наїхав на двох молодих одеситів, одного з них травмував смертельно. Про це інформує пресслужба  ГУ Нацполіції Одещини, пише УНІАН.

 Винуватець втік з місця ДТП: в Одесі автівка збила сестру з братом, є жертва

В Одесі авто збило молодих людей (фото з відкритих джерел)

Трагедія мала місце в четвер, 4 листопада на Адміральському проспекті. На місце смертельної  ДТП виїхали  працівники  поліції, які опитують свідків та проводять необхідні слідчі дії.

В коментарях в соціальних мережах мешканці міста пишуть, що кермувальник  на авто марки  Опель наїхав на рідних брата і сестру.

Дівчина померла, в юнака перелом ноги. Водій  втік з місця автопригоди, навіть не поцікавившись станом травмованих молодих людей.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі підліток врізався в автівку поліціянтів25 серпня на перехресті вулиць Святослава Ріхтера і Туристської не розминулися автомобіль марки Honda Civic та мопед марки Honda Lead. Відомо, що кермував мопедом 13-річний місцевий хлопчик. Разом з ним на мопеді їхала неповнолітня дівчинка. Ймовірно, діти вирішили проїхатися вечірніми вулицями Одеси, але порушили правила дорожнього руху. Відомо, що мопед не загальмував на світлофорі, поїхав на червоне світло й врізався у авто, що повертало на вулицю Туристську. Автомобіль належить працівнику патрульної поліції Одеси. Водій авто та його колега першими надали допомогу потерпілому та викликали "швидку" й поліцію. Від удару в автомобіль водій мопеда сильно травмувався. Хлопчик отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий переломом щелепи та інші ушкодження. Дівчинка, що їхала з ним, жива, її оглянули лікарі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини