Головна Новини Суспільство події В МВС говорять, що з Криму рухається військова техніка
commentss НОВИНИ Всі новини

В МВС говорять, що з Криму рухається військова техніка

З окупованого Криму рухається через кордон військова техніка

24 лютого 2022, 09:36 comments2901
Поділіться публікацією:

За оперативними даними правоохоронців, російські війська здійснили напад з боку Кримського півострова. Наразі через кордон рухаються танки та військова техніка. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

В МВС говорять, що з Криму рухається військова техніка

Фото Міністертво внутрішніх справ

Станом на 9 годину 24 лютого Збройні сили в районі проведення ООС збили п'ять літаків ВКС Росії, два вертольоти, також підбили два танки та знищено кілька вантажівок ЗС РФ.

В районі прикордонного пункту Преображенка в Херсонській області один прикордонник загинув. В Одеській області загинуло 6 осіб, 7 людей отримали травми. В Кривому Розі відбувався обстріл танкової бригади, зруйновано міст біля річки Інгулець.

За даними Генштабу ЗСУ, президент дав наказ військовим завдавати максимальних втрат загарбникам. Наразі втрат серед військових немає. Збройні сили надають російським військам відсіч та стримують війська, що намагаються прорвати кордон. Ситуація в країні контрольована. Російські війська несуть втрати.

Також ми повідомляли, що в ДСНС розповіли про наслідки ворожих обстрілів. В деяких областях працюють рятувальники та розбирають завали на об'єктах, що піддалися обстрілу.

Як повідомляв портал "Коментарі", за інформацією Міністерства внутрішніх справ України, о 5 годині ранку російські війська здійснили атаку на державний кордон України на ділянці з Росією та Білоруссю.

Противники обстріляли прикордонні підрозділи, наряди та пункти пропуску в межах Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей артилерією, з важкої техніки та стрілецької зброї. Також російські війська розпочали атаку з тимчасово окупованої АР Крим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

имя

24 лютого 2022, 10:49

фейк


Новини