Головна Новини Суспільство події В Генштабі та МВС розповіли про ситуацію в Україні: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Генштабі та МВС розповіли про ситуацію в Україні: що відомо

Що відомо про ситуацію в Україні станом на ранок 24 лютого: де атакували російські війська

24 лютого 2022, 08:17 comments1746
Поділіться публікацією:

За інформацією Міністерства внутрішніх справ України, о 5 годині ранку російські війська здійснили атаку на державний кордон України на ділянці з Росією та Білоруссю. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

Противники обстріляли прикордонні підрозділи, наряди та пункти пропуску в межах Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей артилерією, з важкої техніки та стрілецької зброї. Також російські війська розпочали атаку з тимчасово окупованої АР Крим.

Прикордонники фіксують роботу диверсійно-розвідувальних груп противника. Українські підрозділи на ділянках кордону відповідають вогнем на обстріли противника. Поки що даних про травмування серед військових немає.

У Генеральному штабі Збройних Сил України повідомляють, що станом на ранок 24 лютого було здійснено російськими військами українських територій. Близько 5 години ранку росіяни здійснили інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході.

В Генштабі та МВС розповіли про ситуацію в Україні: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

Було здійснено ракетно-бомбові удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці та по військових об’єктах ЗСУ.
Російські війська почали обстрілювати населені пункти, що розташовані біля державного кордону з Білорусі.

У Генштабі говорять, що ситуація наразі контрольована. Висадження десантників в Одесі — це фейк, пишуть в прес-службі.

На сході українські військові збили п'ять літаків та вертоліт агресорів. Війська повітряної оборони відбивають напади російських військ з повітря.
Армія зайняла та утримує оборонні позиції.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Україні вводять військовий стан. За словами президента, насамперед у країні буде введено військовий стан. Також глава держави розповів, що він уже провів телефонну розмову із президентом США Джо Байденом. Вашингтон уже формує пакет допомоги Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини