Головна Новини Суспільство події В Україні вводять військовий стан: Зеленський та Резніков звернулися до українців
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні вводять військовий стан: Зеленський та Резніков звернулися до українців

Українська армія тримає оборону та дає відсіч російським військам

24 лютого 2022, 08:14
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що в країні запровадять військовий стан, тому що російські війська пішли в атаку, фактично відбулося вторгнення російських військ, про яке попереджали. Глава держави просить українців зберігати спокій і не залишати без потреби вдома. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на звернення президента.

В Україні вводять військовий стан: Зеленський та Резніков звернулися до українців

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський заявив, що зранку російські війська розпочали атаку на Україну, було обстріляно прикордонні пункти. Москва завдала ударів по військовій інфраструктурі та прикордонникам.

За словами президента, насамперед у країні буде введено військовий стан. Також глава держави розповів, що він уже провів телефонну розмову із президентом США Джо Байденом. Вашингтон уже формує пакет допомоги Україні.

У свою чергу міністр оборони України Олексій Резніков також звернувся до українського народу. Він заявив, що українські захисники розпочали бій з окупаційними військами, відбиваючи атаки противника.

Глава Міноборони також, як і Зеленський, закликав українців не піддаватися паніки, зберігати спокій і залишатися вдома.

Олексій Резніков заявив, що впевненість та спокій українців – це найкраща підтримка для української армії у цей непростий час для України. При цьому міністр зазначив, що українські військові були готові до атаки ворога, тому роблять все можливе, щоб не дати російським військам зробити прорив та вторгнутися у глиб України, розпочавши окупацію країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — волонтер та екс-радник Міноборони Юрій Бірюков розповів, яка ситуація зараз у прикордонних із РФ областях України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

24 лютого 2022, 09:01

самое время зеленой сопле начинать жрать галстук, чтобы жиденка на нем не повесили!


Новини