Головна Новини Суспільство події В ДСНС розповіли про наслідки ворожих обстрілів: в яких областях працюють рятувальники
commentss НОВИНИ Всі новини

В ДСНС розповіли про наслідки ворожих обстрілів: в яких областях працюють рятувальники

В Україні пошкоджено кілька об'єктів в результаті обстрілів

24 лютого 2022, 09:02
Поділіться публікацією:

24 лютого російські військові провели кілька обстрілів по території України. Про це повідомляють в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

В ДСНС розповіли про наслідки ворожих обстрілів: в яких областях працюють рятувальники

Фото ілюстративне / Facebook

За інформацією прес-служби, в Полтаві оголосили сигнал "Повітряна тривога". В Полтавській області, в Ніжині, наразі рятувальники звільняють з-під завалів людей. Попередньо, внаслідок обстрілу під завалами перебувають шість осіб на території аеродрому.

В Луцьку в результаті обстрілів пошкоджено АЦ 25 ДПРЧ. Наразі там потерпілих немає. В Хмельницькому було обстріляно злітну смугу військового аеродрому. В Маріуполі в результаті обстрілів загорілися шість будинків, в Краматорську снаряд влучив в аеродором, що в місті Краматорськ. 

На сторінці ДСНС оприлюднено зверненя Директора департаменту реагування на надзвичайні ситуації Державної служби з надзвичайних ситуацій Володимира Демчука.

"Шановні громадяни, ДСНС звертається в зв'язку з агресією Росії. Просимо зібрати свої цінні речі, теплу одежу і бути готовими до порядку дій, які будуть доводитися органами влади. На даний час обстрілються військові об'єкти й можлива загроза для цивільного населення. Підрозділи ДСНС  готові до реагування й надавати допомогу порятунку громадянам держави. Просимо зберігати спокій й у разі загрози звертатися за номером "101", — сказав Демчук.

Як повідомляв портал "Коментарі", за словами президента, насамперед у країні буде введено військовий стан. Також глава держави розповів, що він уже провів телефонну розмову із президентом США Джо Байденом. Вашингтон уже формує пакет допомоги Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини