Головна Новини Суспільство події В ізраїльському приватному дитячому садочку сталася трагедія: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В ізраїльському приватному дитячому садочку сталася трагедія: подробиці

Як виявилося, установа працювала без ліцензії і не мала жодних необхідних документів.

29 грудня 2022, 01:20 comments3260
Поділіться публікацією:

Днями в місті Офакім, розташованому в південній частині Ізраїлю, стався кричущий інцидент. Так, у приватних яслах сильно постраждала однорічна дитина, якій знадобилася екстрена медична допомога.

В ізраїльському приватному дитячому садочку сталася трагедія: подробиці

Дитячий садок/Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що дівчинка впала з пеленального столика та отримала серйозну черепно-мозкову травму. На даний момент дитина перебуває в лікарні. Її стан медики оцінюють як стабільно тяжкий.

Після цього інциденту Міністерство освіти Ізраїлю ухвалило рішення закрити приватні ясла, а правоохоронці розпочали розслідування. Як виявилось, приватна установа працювала без ліцензії, а батьки дітей про це навіть не здогадувалися. Крім цього, комісія виявила в садку інші серйозні порушення, що стосуються техніки безпеки. Експерти вилучили записи з камер відеоспостереження та ініціювали масштабне кримінальне розслідування.

Наразі слідство намагається встановити причини, з яких однорічна дитина могла впасти з пеленального столика і отримати такі серйозні травми. Обставини трагедії також встановлюються. Слідство по цій справі триває.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в Ізраїлі над дитячим садком виявили грандіозну нарколабораторію (ФОТО). Власників підпільних нарколабораторій було затримано. Їм загрожує покарання у вигляді тривалого ув'язнення без права дострокового звільнення.

Читайте також: В Анталії турист 2,5 роки не виходив із готельного номера: причина шокувала всіх. Власник готелю викликав правоохоронців, які прийшли поговорити з постояльцем, проте той виліз на дах будівлі та спробував втекти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини