Головна Новини Суспільство події В Ізраїлі чоловік помер страшною смертю під час прогулянки із собакою: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі чоловік помер страшною смертю під час прогулянки із собакою: подробиці

Труп раптово виявили діти, які вийшли прогулятись. На даний момент з ними працюють психологи.

13 січня 2023, 04:15 comments9062
Поділіться публікацією:

Страшна трагедія сталася у центральній частині Ізраїлю у четвер, 12 січня. Так, повідомляється, що місцевий 47-річний житель пішов вигулювати собаку на прилеглі сільськогосподарські поля.

В Ізраїлі чоловік помер страшною смертю під час прогулянки із собакою: подробиці

Страшна смерть/Ілюстраційне фото

Чоловік, що ні про що не підозрював, грав зі своїм хатнім улюбленцем, як раптом почалася негода — піднявся вітер, а небо затягли хмари. Раптом ізраїльтянина вразив сильний розряд блискавки і він помер на місці події.

Бездиханне тіло чоловіка виявили діти, які вийшли погуляти полем. Медики, які прибули на місце події, відразу ж помітили на тілі чоловіка множині опіки, які схожі на ті, що залишаються після удару блискавки.

Потерпілий був непритомний і в нього не простежувався пульс. Медики доставили чоловіка до місцевої лікарні та намагалися його реанімувати, проте, на жаль, у них нічого не вийшло.

Варто зазначити, що щороку від ударів блискавки у світі гине близько 20 тисяч людей і стільки ж зазнають страшних травм. Лише одиницям вдається пережити прямий удар блискавки та вижити.

Раніше "Коментарі" писали: У США чоловік з'їв обличчя старого у метро: причина шокує (ФОТО, ВІДЕО). Зловмисника затримали. Потерпілий отримав колосальні травми і йому знадобилася екстрена медична допомога.

Читайте також : В Індії під час пікніка чоловік помер страшною смертю: причина шокує. Чоловікові, на жаль, ніхто не зміг допомогти, а його друзі просто втекли з місця події. Повідомляється, що правоохоронці, медики і співробітники Департаменту лісового господарства, які прибули за викликом, були шоковані побаченим — вони виявили понівечений труп чоловіка і передали його родичам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини