Головна Новини Суспільство події В Індії під час пікніка чоловік помер страшною смертю: причина шокує
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії під час пікніка чоловік помер страшною смертю: причина шокує

Чоловіку, на жаль, ніхто не зміг допомогти, а його друзі просто втекли з місця події.

31 грудня 2022, 00:25 comments11210
Поділіться публікацією:

Днями, в лісовому заказнику Амосі, розташованому на території Індії, стався шокуючий інцидент. Так, під час пікніка на чоловіка раптово напала стадо агресивних слонів. Неконтрольовані тварини буквально за лічені хвилини накинулися на чоловіка, який нічого не підозрював, і затоптали його на смерть. Постраждалий помер на місці події — отримані травми виявилися не сумісні з життям.

В Індії під час пікніка чоловік помер страшною смертю: причина шокує

Чоловік помер на місці/ Фото з відкритих джерел

Про це пише видання The Assam Tribune.

Відомо, що чоловік приїхав на відпочинок на природу разом з двома своїми друзями. У якийсь момент на компанію напало стадо слонів, які вибігли з прилеглих чагарників. Тварини, за словами очевидців, були голодні та відчули запах їжі. Саме тому вони напали на компанію, яка влаштувала пікнік.

Слони поводилися агресивно і відразу ж атакували чоловіків. Повідомляється, що друзям загиблого вдалося втекти, проте їхнього товарища тварини затоптали на місці.

Правоохоронці, медики та співробітники Департаменту лісового господарства, які прибули на виклик, були шоковані побаченим — вони виявили понівечений труп чоловіка та передали його родичам.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в Малайзії крокодил на очах батька з'їв однорічну дитину (ФОТО). Кричущий інцидент стався днями біля узбережжя Лахад-Дату, що в Малайзії. Батько став свідком трагедії, але нічого не зміг вдіяти. Так, до рокодил величезних розмірів раптово атакував каное, в якому знаходилися чоловік та його однорічний син. Трагедія сталася біля узбережжя Лахад-Дату, що у Малайзії.

Читайте також: Чоловік стікав кров'ю: доставниця піци відкусила палець клієнту (ФОТО 18). Потерпілому знадобилася екстрена медична допомога, оскільки він втратив багато крові. Чоловік досі шокований тим, що сталося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини