Головна Новини Суспільство події В центрі Чернівців під час руху спалахнула маршрутка
commentss НОВИНИ Всі новини

В центрі Чернівців під час руху спалахнула маршрутка

Потерпілих внаслідок пожежі немає

26 жовтня 2021, 13:40
Поділіться публікацією:

У вівторок, 26 жовтня, зранку Служба порятунку отримала повідомлення про пожежу в автомобілі. Подія трапилася близько 9 години ранку по вулиці Степана Бандери. Про це повідомляють в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій в Чернівецькій області.

В центрі Чернівців під час руху спалахнула маршрутка

Пожежу в автомобілі загасили, фото ДСНС

Відомо, що центром міста рухалася маршрутка, в салоні перебувало троє пасажирів, коли водій автобусу №12 побачив, що сталося загоряння. Чоловік зупинився та повідомив пасажирам про необхідність евакуації. Водій вийшов з автобуса та викликав на допомогу пожежників. 

Коли прибули пожежники, вогонь охопив салон автобуса. Пожежу швидко ліквідували. Як повідомляють в прес-службі в результаті пошкоджено салон та моторний відсік автобусу. Сума збитків та причина загоряння встановлюється. Відомо, що потерпілих немає.

У прес-службі Національної поліції області повідомили, що до 10-ї години ранку рух по центральній вулиці відновлено.

Повідомляється, що інцидент трапився під стінами обласної державної адміністрації. Припарковані поруч автомобілі не постраждали, адже вогонь було вчасно ліквідовано. На місце пожежі виїхали поліціянти.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Балаклії сталася масштабна пожежа, вогонь загрожував житловим будинкам. Поки приїхали пожежники, вогонь швидко розгорівся й сухий очерет палав на площі майже 5 гектарів. Поряд розташовані житлові будинки, трансформаторні підстанції та інші об'єкти, які могла пошкодити пожежа.

Також ми повідомляли, що на Авдіївському коксохімічному заводі сталася пожежа. Займання виникло від перегрітого коксу на конвеєрній стрічці. Пожежу ліквідували, сума збитків встановлюється.

В центрі Чернівців під час руху спалахнула маршрутка - фото 2
В центрі Чернівців під час руху спалахнула маршрутка - фото 3




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини