Головна Новини Суспільство події На Авдіївському коксохімічному заводі сталася пожежа
commentss НОВИНИ Всі новини

На Авдіївському коксохімічному заводі сталася пожежа

Займання виникло від перегрітого коксу на конвеєрній стрічці

16 жовтня 2021, 14:34
Поділіться публікацією:

У суботу вранці на Авдіївському коксохімічному заводі сталася пожежа. Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

На Авдіївському коксохімічному заводі сталася пожежа

Пожежа на Авдіївському коксохімічному заводі, фото: ДСНС

Займання виникло від перегрітого коксу на конвеєрній стрічці. Площа, яка була охоплена вогнем, досягала 350 кв.м. До гасіння силами ДСНС залучили 48 осіб і 12 одиниць техніки. Пожежу вдалося загасити. Обійшлося без жертв і постраждалих.

Можливі збитки від пожежі встановлюються. Завод продовжує свою роботу.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що в місті Балаклія сталася масштабна пожежа на відкритій місцевості, вогонь загрожував будинкам місцевих жителів і зведеним багатоповерхівкам. Відомо, що про займання сухостою рятувальникам повідомили 6 жовтня близько 12:27. Пожежа розгорілася на території, що знаходиться на вулиці Центральній. Для ліквідації вогню на місце прибули рятувальники трьох відділень. Також їм допомагали співробітники відділення Балаклійського лісгоспу та місцеві військовослужбовці.

Поки приїхали пожежники, вогонь швидко розгорівся і сухий очерет палав на площі майже 5 гектарів. Поруч розташовані житлові будинки, трансформаторні підстанції та інші об'єкти, які могла пошкодити пожежа. Місцеві жителі пишуть у соцмережі, що термометр показував 45 градусів, а вікна в будинках просто тріскалися від температури. Мешканці багатоповерхівок писали, що гаряче повітря досягало їх балконів. Вогонь впритул наблизився до будинків місцевих жителів. Люди налякані й говорять, що, швидше за все, хтось підпалив очерет навмисно, завдавши шкоди тваринам і поставивши під загрозу життя людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини