Головна Новини Суспільство події В Балаклії масштабна пожежа: вогонь загрожує будинкам (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Балаклії масштабна пожежа: вогонь загрожує будинкам (ВІДЕО)

Від вогню в будинках тріщали шибки

6 жовтня 2021, 17:25
Поділіться публікацією:

В Балаклії масштабна пожежа: вогонь загрожує будинкам (ВІДЕО)

У Балаклії масштабна пожежа, фото ДСНС

В місті Балаклія сталася масштабна пожежа на відкритій місцевості, вогонь загрожував будинкам місцевих мешканців та багатоповерхівкам. Про це повідомляють в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Харківській області.

Відомо, що про займання сухостою рятувальникам повідомили 6 жовтня, близько 12:27. Пожежа розгорілася на території, що знаходиться на вулиці Центральній.

Для ліквідації вогню на місце прибули рятувальники трьох відділень. Також їм допомагали працівники відділення Балаклійського лісгоспу та місцеві військовослужбовці.

Поки приїхали пожежники, вогонь швидко розгорівся й сухий очерет палав на площі майже 5 гектарів. Поряд розташовані житлові будинки, трансформаторні підстанції та інші об'єкти, які могла пошкодити пожежа.

Вогнеборці все ще продовжують гасити вогонь, пожежу вже локалізували. Наразі загрози для місцевих жителів немає. Полум'я контрольоване, пишуть в ДСНС.

Місцеві мешканці пишуть в соцмережі, що термометр показував 45 градусів, а вікна в будинках просто тріскалися від температури. Мешканці багатоповерхівок писали, що від гарячі хвилі повітря сягали їхніх балконів. 

Вогонь притул наблизився до будинків місцевих мешканців, як видно з відео. Люди налякані та говорять, що скоріш за все хтось підпалив очерет навмисно, завдавши шкоди тваринам та ставлячи під загрозу людей.

"Через постійні підпали ось такими бовдурами очеретів і трави змушені були придбати собі помпу", — написала користувач Instagram.
"Цікаво, як себе почуває людина, яка це зробила?", — запитує адміністратор місцевої групи в соцмережі.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Харківській області двоє людей постраждало під час пожежі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини