Головна Новини Суспільство події В Азовському морі виявлено інфекцію: на одному з курортів відпочивальники не можуть купатися
commentss НОВИНИ Всі новини

В Азовському морі виявлено інфекцію: на одному з курортів відпочивальники не можуть купатися

У пробах води знайшли концентрацію збудників інфекційних хвороб, що перевищує норму

30 липня 2021, 13:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відпочиваючих у курортному містечку Бердянськ, що в Запорізькій області, просять деякий час утриматися від купання на пляжах у зв'язку з виявленою інфекцією, передає РБК-Україна, посилаючись на прес-центр ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області.

В Азовському морі виявлено інфекцію: на одному з курортів відпочивальники не можуть купатися

В Азовському морі виявили інфекцію. Фото з відкритих джерел

Як виявилося, під час проведення певних лабораторних досліджень у пробах води в Бердянську знайшли концентрацію збудників інфекційних хвороб, що перевищує норму. У зв'язку з цим відпочиваючих курорту попросили поки утриматися від купання у морі.

Спеціалісти заявляють, що нехтування правилами безпеки в цій ситуації може призвести до виникнення і поширення різних інфекційних хвороб як серед городян, так і серед приїжджих туристів.

Нині заборонено купання в морі на території таких пляжів курорту: "Пляж ДЗОСТ "Факел" ПП "Курорти Приазов'я", а також на території пляжу № 3.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в липні 2021 року в Азовське море потрапило багато фарби. Ця ситуація сталася під час проведення робіт з фарбування пірсу біля моря. Про ситуацію, що склалася, повідомив депутат. Варто зазначити, що на банці фарби було застереження про те, що її вміст може бути небезпечним для водойм. Детальніше про це ви можете прочитати в матеріалі на нашому сайті.

Також видання повідомляло про те, що в мережі відпочинок на Азовському морі висміяли фотожабами. Це пов'язано з величезною кількістю медуз і комах, які заважають людям насолоджуватися відпочинком і купатися в морі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини