Головна Новини Суспільство події В Австралії крокодил напав на 12-річну дівчинку: її останки знайшли в руслі річки
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії крокодил напав на 12-річну дівчинку: її останки знайшли в руслі річки

Австралійська поліція знайшла останки 12-річної дівчинки, на яку напав та вбив крокодил.

4 липня 2024, 16:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Австралії стався трагічний випадок з 12-річною дівчинкою, яка купалась у річці поблизу Палумпи, віддаленого містечка з населенням близько 350 осіб за сім годин від Дарвіна, столиці Північної території Австралії.

В Австралії крокодил напав на 12-річну дівчинку: її останки знайшли в руслі річки

Крокодил в Австралії вбив 12-річну дівчинку. Фото з відкритих джерел

Сім’я дівчини приїхала на відпочинок у віддалену громаду аборигенів Нганмарріянга. Батьки 12-річної дівчинки помітили, що вона зникла, а востаннє її бачили поблизу місцевої річки. Через 36 годин пошуків рятувальники виявили лише останки дитини в руслі річки.

Представниця поліції Еріка Гібсон розповіла, що батьки дитини досі шоковані і не можуть повірити в те, що сталося. За словами поліцейської для пошукової операції було здійснено прочісування територій за допомогою човна та гелікоптера. Крім того, правоохоронці й надалі намагатимуться впіймати крокодила в одну з розставлених пасток.

У цьому регіоні Австралії, як зазначають фахівці, мешкають прісноводні крокодили — зазвичай вони нападають на людей лише тоді, коли відчувають загрозу.

За даними австралійського уряду, на півночі країни мешкає понад 100 тисяч крокодилів, які можуть виростати до 6 метрів в довжину. У середньому в Австралії відбувається два смертельні випадки нападу крокодилів на рік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про трагічний випадок з США, коли дитину знайшли в пащі крокодила. У справі підозрюється батько хлопчика, який перед цим вбив його матір.

Також "Коментарі" писали про величезного пітона, який проковтнув жінку в Індонезії. Чоловік намагався врятувати потерпілу, однак після вбивства та розтину змії жінка була мертва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини