Головна Новини Суспільство Кримінал Трагічний випадок у США: дитину знайшли у пащі крокодила
commentss НОВИНИ Всі новини

Трагічний випадок у США: дитину знайшли у пащі крокодила

У Сполучених Штатах правоохоронні органи виявили мертве тіло дитини в пащі крокодила. У вбивстві підозрюється батько хлопчика.

2 квітня 2023, 10:55 comments1422
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В одному з будинків штату Флорида знайшли мертву жінку. У неї була дворічна дитина, яку правоохоронні органи не могли знайти кілька днів, поки не виявили тіло у пащі крокодила. У подвійному вбивстві підозрюється батько хлопчика. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на NBC News.

Трагічний випадок у США: дитину знайшли у пащі крокодила

Паща крокодила. Фото ілюстративне з відкритих джерел

Поліція в місті Сент-Пітербурзі почала пошуки дворічного хлопчика, на ім'я Тайлен Мослі, після того, як виявили його мертву матір з кількома ножовими пораненнями у власній квартирі. За словами поліцейських це була "жорстока сцена вбивства".

"Я можу вам сказати, що це була дуже жорстока сцена вбивства в квартирі. Але ми не змогли знайти 2-річну дитину. Тож зараз наше головне завдання — спробувати знайти Тайлена", — повідомив журналістам начальник поліції Ентоні Голловей.

У пошуках хлопчика брали участь собаки, безпілотник, а також федеральні та державні правоохоронні органи. Тіло Тайлена виявили наступного дня у пащі крокодила у місцевому озері за 15 км від квартири його матері. Тварину застрелили на місці. Обставини події та точну причину смерті хлопця встановлюють слідчі. Однак вони не оприлюднили, як помер Тайлен.

У подвійному вбивстві підозрюється батько хлопчика 21-річний Томас Мослі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рейтинг країн з найбільшою кількістю самогубств. Україна увійшла у топ 10 цього списку.

Також "Коментарі" писав про американського розвідника Джеймса Олсона, який вказує на три установи, які становлять найбільшу загрозу для президента Росії Володимира Путіна: армія, олігархи та спецслужби..



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини