Головна Новини Суспільство події Величезний пітон проковтнув жінку: з пащі змії стирчали ноги загиблої
commentss НОВИНИ Всі новини

Величезний пітон проковтнув жінку: з пащі змії стирчали ноги загиблої

Гігантський пітон вбив матір п’яти дітей в Індонезії.

4 липня 2024, 08:15 comments2177
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Жахливий випадок стався в Індонезії, де жінка пішла купувати ліки для своєї хворої дитини та була вбита пітоном. Стурбовані родичі пішли шукати жінку та виявили її мертве тіло у пащі 9-метрової змії.

Величезний пітон проковтнув жінку: з пащі змії стирчали ноги загиблої

Пітон з'їв жінку в Індонезії. Фото з відкритих джерел

2 липня 36-річна жінка, на ім'я Сіріарті вийшла з дому у селищі в провінції Південне Сулавесі, щоб навідати брата та купити ліки для однієї з п’яти своїх дітей. Жінка не поверталась додому, тому стурбовані родичі вирушили на її пошуки.

"Постраждала хотіла вийти купити дитині ліки. Її молодшому синові три роки. Вона планувала зайти в гості до свого брата, а її маршрут пролягав через ліс. Її брат довго чекав, але жінка не приходила, тому він зателефонував чоловіку потерпілої. Чоловік сказав, що Сіріаті не було з самого ранку. Тож чоловік пішов шукати свою дружину", — розповів місцевий поліцейський.

30-річний чоловік Сіріарті за 500 метрів від їхнього будинку помітив капці дружини і сліди, які вказували на присутність змії. Озирнувшись навколо чоловік виявив величезного пітона зі збільшеним животом. Згодом він помітив, що з пащі змії стирчали ноги його дружини. Адіанса намагався врятувати дружину, покликав місцевих та вбив 9-метрову змію. Коли він розрізав тіло пітона, то виявив мертву Сіріарті.

Це вже не вперше у провінції Південне Сулавесі пітон вбиває людину. У червні цього року 45-річну жінку знайшли мертвою в 5-метровому пітоні.

Трагічний інцидент в Індонезії є попередженням жителям і туристам бути особливо обережними під час походів через джунглі. Такі змії, як пітони, становлять справжню загрозу і можуть напасти несподівано. Місцева влада закликає уникати самотніх прогулянок та вказує бути особливо обережними в місцях проживання диких тварин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Індонезії 54-річна жінка стала жертвою семиметрової змії, яка тривалий час душила її, а потім проковтнула.

Також "Коментарі" писали про змію, яка вкусила туриста в Африці за статевий орган.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини