Головна Новини Суспільство події Семиметровий пітон проковтнув жінку в Індонезії, коли та пішла збирати каучук
commentss НОВИНИ Всі новини

Семиметровий пітон проковтнув жінку в Індонезії, коли та пішла збирати каучук

В Індонезії змія з'їла жінку.

26 жовтня 2022, 16:54 comments2641
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

54-річна жінка, на ім'я Джахра, зникла 21 жовтня, коли пішла в джунглі збирати каучук. Виявилось, що її з’їла семиметрова змія. Про трагічний випадок повідомляє англійське видання Daily Mail з посиланням на індонезійські джерела.

Семиметровий пітон проковтнув жінку в Індонезії, коли та пішла збирати каучук

Пітон вбив жінку в Індонезії. Фото з відкритих джерел

Після того, як жінка не повернулась додому її сім’я та місцеві органи влади почали пошуки. Через кілька днів жителі знайшли семиметрову змію, яка мала великий роздутий живіт розміром з людину. Коли чоловіки розрізали пітона, виявилось, що там було тіло жінки, яка зникла.

Один з мешканців провінції Джамбі на острові Суматра розповідає, що швидше за все жінка загинула в муках, які тривали близько 2 годин. Саме за такий час пітон душив 54-річну Джахру обвивши її тіло. Коли жінка померла семиметрова змія проковтнула її цілком. Тіло мертвої жінки, яке дістали зі змії виявилось майже неушкодженим.

Індонезієць також розповів, що під час пошуків вони натрапили на ще більшого пітона, який був понад 8 метрів, але його не вдалось спіймати. Для селян ситуація надзвичайно складна, тому що в цій місцевості велика популяція пітонів, які їдять диких тварин, кіз та інколи людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про масштабну пожежу, яка відбулась в столиці Туреччини. Загорівся 24-поверховий будинок, в мережу потрапило відео з місця надзвичайної події.

Також "Коментарі" писали про пілота в США, який погрожував врізатись в один з місцевих супермаркетів. Поліція спробувала домовитись з льотчиком та одночасно евакуювала супермаркет та прилеглі території для безпеки жителів. Після кількох кіл над містом пілот полетів геть у невідомому напрямку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини