Головна Новини Суспільство події У Стамбулі масштабна пожежа багатоповерхового будинку. Триває рятувальна операція (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Стамбулі масштабна пожежа багатоповерхового будинку. Триває рятувальна операція (ВІДЕО)

У столиці Туреччини велику пожежу.

15 жовтня 2022, 23:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В одному районі Стамбула сталася пожежа у 24-поверховому будинку. На місці працює велика кількість пожежників. Відповідні відеозаписи з масштабною пожежею хмарочосу почали з'являтися у мережі.

У Стамбулі масштабна пожежа багатоповерхового будинку. Триває рятувальна операція (ВІДЕО)

В Стамбулі горить багатоповерхівка. Фото з відкритих джерел

Станом на 22:40 за київським часом триває рятувальна операція за участю великої кількості пожежників. Дим помітний із багатьох районів Стамбула, а сам вогонь поширився на всю будівлю.

У мережу одразу потрапило багато відеозаписів, на яких помітно, що колона вогню охоплює більшість поверхів турецької багатоповерхівки. Також на відео помітно, що багато технік навколо будівлі, крім пожежників, там присутні машини швидкої допомоги і натовп людей, які спостерігають за жахливим інцидентом.

Поки що офіційні джерела не повідомляли про загиблих у багатоповерхівці.

Переглянути відеозаписи багатоповерхівки, що горить, в Стамбулі можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про одночасні пожежі у кількох містах Росії. В Іжевську був підпалений завод з виготовлення фарби, у Санкт-Петербурзі горів склад холодильного обладнання, а в Москві спалахнув транспортний засіб.

Також "Коментарі" писали про масштабну пожежу у Китаї. Усього за 20 хвилин в одному з китайських міст згоріла повністю багатоповерхівка. Користувачі викладали відео в мережі та були шоковані подібним інцидентом. За попередньою інформацією, у будинку зберігалося 35 тонн палива для роботи сервісної компанії. Китай офіційно так і не оприлюднив кількість жертв під час загоряння хмарочоса. Сама будівля була офісним приміщенням для однієї з комунікаційних китайських компаній.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини