Головна Новини Суспільство події В англійському нічному клубі зарізали футболіста прямо на танцполі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В англійському нічному клубі зарізали футболіста прямо на танцполі (ФОТО)

Нічний клуб був настільки переповнений відвідувачами, що одразу навіть ніхто не зрозумів, що молодий хлопець спливає кров'ю і йому потрібна допомога.

29 грудня 2022, 02:35 comments1479
Поділіться публікацією:

Днями в популярному нічному клубі під назвою The Crane, розташованому в Дігбеті (Англія), сталося шокуюче вбивство.

В англійському нічному клубі зарізали футболіста прямо на танцполі (ФОТО)

Ніж у крові/ Фото з відкритих джерел

Так, повідомляється про те, що пізно вночі у закладі відбулася сутичка між двома компаніями. Під час конфлікту, який швидко переріс у бійку, смертельне ножове поранення отримав молодий хлопець. Варто зазначити, що в переповненому нічному клубі навіть ніхто відразу й не звернув увагу на молоду людину, яка спливає кров'ю.

В англійському нічному клубі зарізали футболіста прямо на танцполі (ФОТО) - фото 2

Лише згодом на місце події були викликані медики та правоохоронці. На жаль, на той час постраждалий помер від ножових поранень.

Як виявилося, у нічному клубі був убитий молодий 23-річний футболіст Коді Фішер, який подавав великі надії та грав за футбольний клуб "Стратфорд Таун", який виступає в Центральному Прем'єр-дивізіоні Південної ліги. Також він грав за "Бромсгроув Спортінг".

Того фатального вечора Коді прийшов у клуб із друзями. Раптом у нього виник конфлікт з іншим відвідувачем клубу, який поводився агресивно. Зрештою молодий хлопець отримав смертельні ножові поранення та помер на місці події.

В англійському нічному клубі зарізали футболіста прямо на танцполі (ФОТО) - фото 3

Очевидці трагедії, які побажали залишитися анонімними, заявили ЗМІ про те, що охорона клубу практично не оглядала відвідувачів і кожен міг пронести із собою зброю.

Причини та обставини трагедії встановлюються. За цим фактом проводиться розслідування, інформує MailOnline.

Раніше "Коментарі" писали про те, що чоловік стікав кров'ю: доставниця піци відкусила палець клієнту (ФОТО 18). Потерпілому знадобилася екстрена медична допомога, оскільки він втратив багато крові. Чоловік досі шокований тим, що сталося.

Читайте також: У США сталося масове загадкове вбивство студентів: подробиці, що шокують (ВІДЕО,ФОТО). Молодих людей було виявлено зарізаними у власних ліжках. Злочинець продовжує розгулювати на волі .

В англійському нічному клубі зарізали футболіста прямо на танцполі (ФОТО) - фото 4




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини