Головна Новини Суспільство події Українська армія втратила ще двох бійців на Донбасі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська армія втратила ще двох бійців на Донбасі: подробиці

Один з українських воїнів підірвався на міні під час руху автомобіля

6 квітня 2021, 17:12
Поділіться публікацією:

Ситуація на лінії розмежування продовжує погіршуватися. Українська армія другу добу поспіль зазнає людських втрат. Як повідомляють в оперативно-тактичному угрупованні "Схід", сьогодні, 6 квітня, загинуло ще двоє наших військовослужбовців.

Українська армія втратила ще двох бійців на Донбасі: подробиці

6 квітня загинуло ще двоє українських воїнів. Фото з відкритих джерел

Обидві трагедії сталися на території Донецької області. Життя одного із захисників обірвалося в результаті обстрілів з боку російських окупантів поблизу Невельського, селища в Ясинуватському районі. Як інформують у військовому штабі, вогонь вели із заборонених мінометів. Життя бійця намагалися врятувати медики, однак він не витримав евакуації.

Причиною загибелі іншого військовослужбовця став невідомий вибуховий пристрій. Військовий автомобіль, у якому знаходився покійний захисник, підірвався під час руху на, вочевидь, замаскованій міні. Інцидент відбувся поблизу Степного, що знаходиться в  Мар’їнському районі. Як інформують в ОТУ "Схід", на місці трагедії працюють військові спеціалісти, які з’ясовують усі обставини та деталі.

Нагадаємо, за минулу добу, 5 квітня, під прицільний вогонь противника також потрапили двоє українських бійців. На жаль, отримані ними поранення виявилися не сумісними з життям.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що на Донбасі стався інцидент із радіокерованою іграшкою. Окупанти підіслали замінований дитячий літачок до українських військових. Більше подробиць шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі можна прочитати про те, як в Україні відреагували на звинувачення бойовиків у вбивстві нашими бійцями 5-річного хлопчика. Зазначимо, що в російських соцмережах і багатьох ЗМІ використовуються фотографії боєприпасів і навіть дитини з інших країн. Усім їм по кілька років, і вони не стосуються ситуації на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини