Головна Новини Суспільство події Чергове загострення на Донбасі: обстріли почастішали, є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чергове загострення на Донбасі: обстріли почастішали, є загиблі

Упродовж минулої доби окупанти мінімум сім разів відкривали вогонь по позиціях ВСУ

6 квітня 2021, 14:04
Поділіться публікацією:

Російська агресія у лінії розмежування на Донбасі не зменшує обертів. Як інформують в штабі ООС, за минулу добу, 5 квітня, під прицільний вогонь противника потрапили двоє українських бійців. На жаль, отримані поранення виявилися не сумісними з життям.

Чергове загострення на Донбасі: обстріли почастішали, є загиблі

5 квітня на Донбасі загинули двоє українських військових. Фото із відкритих джерел

Як інформують військовослужбовці, бойовики стріляли із забороненої зброї по позиціях української армії не менше семи разів. Використовувалися кулемети, ручні й не тільки гранатомети, а також різна стрілецька зброя.

Обстріли українських позицій велися в різних напрямках. Судячи зі зведення штабу ООС, в цей раз загострення припало на територію поблизу Лебединського, Авдіївки, Водяного та інших населених пунктів. Також активність російських окупантів спостерігалася неподалік Новоолександрівки та Золотого-4.

Українська армія відкрила вогонь у відповідь, захищаючи позиції. На жаль, не обійшлося без бойових втрат: ворожі кулі зачепили двох бійців ВСУ, які виконували службовий обов'язок. Врятувати військовослужбовців не вдалося — поранення були занадто серйозними.

Також в штабі Об'єднаних сил повідомляють, що бойовики відновили роботи щодо будівництва оборонних споруд. Подібні факти зафіксовані неподалік селища Калинівка, а також розбомбленого аеропорту Донецька.

Варто зазначити, що статистика, яка фіксує втрати українських військових і порушень режиму тиші на Донбасі, вельми невтішна. Як повідомляють у вітчизняній делегації в ТКГ, з моменту попереднього засідання групи (30 березня), загинуло троє бійців ВСУ, ще четверо отримали поранення різної тяжкості. Також відомо, що був поранений і мирний житель Донеччини — він проживає в Красногорівці.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що на Донбасі стався інцидент з радіокерованою іграшкою. Окупанти підіслали замінований дитячий літачок до українських військових. Більше подробиць шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі можна знайти інформацію про те, які зміни чекають РФ в нинішньому році і яким чином вони здатні змінити ситуацію в Донецькій і Луганській областях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини