Головна Новини Суспільство події У зоні ООС загинув військовослужбовець
commentss НОВИНИ Всі новини

У зоні ООС загинув військовослужбовець

У військового залишилися батьки, сестра і брати

30 грудня 2020, 19:11
Поділіться публікацією:

У зоні ООС загинув український військовослужбовець родом з Вінниці. Обставини його смерті уточнюються.

У зоні ООС загинув військовослужбовець

На Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил вчора, у вівторок, 29 грудня, загинув український військовослужбовець Вадим Єфременюк. Обставини загибелі бійця з'ясовуються. Інформація про це розміщена на офіційному сайті Вінницької обласної державної адміністрації.

"Вадим Володимирович Єфременюк 1998 р.н. помер 29 грудня 2020 на зоні проведення ООС. Обставини його смерті уточнюються", — йдеться в повідомленні.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в зоні проведення Операції об'єднаних сил зник військовослужбовець Збройних сил України. За словами прес-служби ООС, військовий виявився на неконтрольованій українською владою території. За повідомленням військового відомства, відсутність військовослужбовця було помічено ще 17 грудня. Пошуки результатів не дали. В ході розшукових дій незабаром з'ясувалося, що він в полоні у бойовиків. У повідомленні говориться, що сепаратисти намагаються використовувати цю інформацію в інформаційній війні проти України.

Крім того, порталу стало відомо про те, що правоохоронці викрили ще одну групу українських військовослужбовців, які промишляли продажем зброї всередині країни. Так, згідно з інформацією Національної поліції, зловмисники займалися продажем смертоносних предметів із зони Операції Об'єднаних Сил. Самі збройові ділки проходили службу в Одеській і Донецькій областях. Для викриття осіб, причетних до розкрадання і незаконного збуту зброї, поліцейським знадобилося шість місяців. За цей час правоохоронці встановили організаторів і учасників угруповання, місця знаходження криївок зброї та задокументували його збут.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини