Головна Новини Суспільство події У запорізькому ТРК на відвідувача напали з ножем (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У запорізькому ТРК на відвідувача напали з ножем (ФОТО)

Потерпілий зараз перебуває в лікарні

30 липня 2021, 19:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У торгово-розважальному комплексі City Mall в місті Запоріжжя стався кривавий інцидент. Одного з відвідувачів вдарили ножем. Про це пише прес-служба ГУНП Запорізької області.

У запорізькому ТРК на відвідувача напали з ножем (ФОТО)

В City Mall на чоловіка напали з ножем. Фото з відкритих джерел

Як з'ясувалося, між 27-річним потерпілим та його кривдником спочатку сталася сварка, яка переросла в бійку прямо на території торгового центру. В результаті конфлікту 35-річний чоловік дістав з кишені ніж і вдарив ним свого опонента. Все це відбувалося на очах у інших відвідувачів, які і викликали на місце події співробітників поліції.

В результаті нападу молодій чоловік отримав серйозні травми: ножові поранення потиличної області голови, а також плеча і закритий перелом основи третьої плеснової кістки. На даний момент потерпілий знаходиться в лікарні під наглядом лікарів.

У запорізькому ТРК на відвідувача напали з ножем (ФОТО) - фото 2

Зловмисника затримали і доставили у відділення поліції. Було встановлено, що раніше злочинець вже був судимий і відбував покарання. У березні цього року він тільки звільнився з в'язниці. За скоєний злочин йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

У поліції повідомляють, що на даний момент подробиці кривавого події встановлюються. Вирішується питання про обрання нападнику запобіжного заходу.

У запорізькому ТРК на відвідувача напали з ножем (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що на Дніпропетровщині затримали нелюда, який порізав двох дітей своєї колишньої співмешканки ножем. Він переховувався на горищі покинутого будинку. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що під Харковом знайшли мертвою шестирічну дівчинку, яка напередодні безвісти пропала. Її тіло виявили вночі в покинутій будівлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини