Головна Новини Суспільство події Під Харковом знайшли мертвою шестирічну дівчинку: ЗМІ повідомляють про зґвалтування
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Харковом знайшли мертвою шестирічну дівчинку: ЗМІ повідомляють про зґвалтування

Дівчинка напередодні пішла гуляти і не повернулася

29 липня 2021, 08:18
Поділіться публікацією:

Шестирічну Мирославу Третяк, яка напередодні вийшла на прогулянку і не повернулася, знайшли мертвою в селищі Старий Салтів. Про це пише УНІАН з посиланням на повідомлення поліції регіону і харківські Telegram-канали.

Під Харковом знайшли мертвою шестирічну дівчинку: ЗМІ повідомляють про зґвалтування

Мирослава Третяк - фото з відкритих джерел

"Харківські поліцейські працюють на місці події, встановлюють всі обставини. Детальну інформацію оприлюднимо вранці після роботи слідчо-оперативної групи. Співчуваємо рідним Мирослави", — сказано в повідомленні правоохоронців.

Більше подробиць в поліції не озвучили.

Однак ряд харківських  Telegram-каналів пише, що дитина була зґвалтована. Зокрема, "Труха" повідомляє, що в злочині нібито підозрюють 13-річного юнака, який перебував з дівчинкою. " Харків 1654" також повідомляє про зґвалтування Мирослави Третяк.

Правоохоронці з'ясовують усі обставини злочину.

Нагадаємо, що в середу, 28 липня, шестирічна дівчинка вийшла погуляти і не повернулася додому. Вона була одягнена в жовті шорти і сіру футболку. Крім поліції, до пошуків був задіяний пошуковий загін "Мілена", який повідомляв, що дитина зникла на вулиці Некрасова в селищі Старий Салтів близько 18:00.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що доцент кафедри одного з державних університетів розбещував 12- річну дівчинку. Відомо, що дівчинка була онукою його знайомої. 54-річний зловмисник побачив дівчинку і познайомився з нею на Русанівському пляжі. Він роздобув її номер телефону і почав листуватися з дитиною в Viber. У прокуратурі повідомили, що він в своїх листах застосовував сексуальні дії, посилав дівчинці порнографічні матеріали, а також просив її надіслати йому свої відверті фото.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини