Головна Новини Суспільство Кримінал Нелюда, який порізав ножем двох дітей на Дніпропетровщині, - затримали
commentss НОВИНИ Всі новини

Нелюда, який порізав ножем двох дітей на Дніпропетровщині, - затримали

Він ховався на горищі покинутого будинку в тому ж селі, де скоїв злочин

8 липня 2021, 13:32
Поділіться публікацією:

Вчора видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що на Дніпропетрівщині в одному із селищ неподалік Кривого Рогу раніше судимий чоловік порізав ножем двох дітей своєї колишньої співмешканки — 2 і 7 років. Поліція була орієнтована на пошук збройного зловмисника. До вечора, правоохоронці прочісуючи все лісосмуги і занедбані місця змогли відшукати та затримати злочинця. Він ховався на горищі покинутого будинку в тому ж таки селищі Девладове.

Нелюда, який порізав ножем двох дітей на Дніпропетровщині, - затримали

Затримання злочинця, який порізав горло двохрчіному малюкові, фото Національної поліції України

При цьому, в поліції уточнили стан постраждалих хлопчиків. Якщо в орієнтуванні злочинця було зазначено, що діти були вбиті, то на щастя, це виявилося не так. Важкий стан — тільки у 2-річної дитини, якій садист перерізав горло — хлопчик поки в реанімації. Його старший брат  також живий і його життю вже нічого не загрожує.

Зловмиснику ж буде обрано запобіжний захід — перебування під вартою. За фактом події порушено кримінальні провадження у ч. 2 статті 15, п. 2 ч. 2 статті 115 ("замах на умисне вбивство") і за ч. 3 статті 146 ("незаконне позбавлення волі або викрадення людини") Кримінального кодексу України, через те, що злочинець замикався з дітьми та не впускав мати в будинок, в той час, як мучив і наносив ножові поранення дітям.

Нагадаємо, 28-річний чоловік вже був раніше судимий за розбій і перебував на обліку, як той, хто схильний до сімейного насильства.

А ось в Харківській області троє чоловіків побили та завдали ножове поранення в стегно опонентові, який не давав їм вбити кота. Чим закінчилась ця історія  — інформували "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини