Головна Новини Суспільство події У вбивстві українського репера Енді Картрайта з'явився підозрюваний
commentss НОВИНИ Всі новини

У вбивстві українського репера Енді Картрайта з'явився підозрюваний

Кохан пояснила: розчленувала Картрайта, який нібито помер від передозування, щоб його смерть не була безславною

31 липня 2020, 15:25
Поділіться публікацією:

Дружина українського репера Енді Картрайта Марина Кохан стала фігуранткою справи про його вбивство. Як повідомила сьогодні прес-служба Слідчого комітету РФ, жінка затримана, але звинувачення  поки не пред'явлено.

У вбивстві українського репера Енді Картрайта з'явився підозрюваний

"Зараз з підозрюваною проводять слідчі дії. Слідство має намір клопотати перед судом про обрання стосовно неї запобіжного заходу у вигляді взяття під варту", — йдеться в повідомленні.

Марина пояснила: розчленувала чоловіка, який нібито помер від передозування, щоб його смерть не була безславною. Мовляв, воліла б, щоб той пропав безвісти. Тіло дівчина розчленовувала в квартирі, де також проживали її 2-річний син і мама.

Нагадаємо, теща російського репера українського походження Енді Картрайта не допомагала дружині розчленовувати його тіло. А його дружина не прала в машинці органи мертвого чоловіка. Про це заявила адвокат Марини (дружини репера — ред.) Ірина Скурту.

"В пральній машинці ніяких слідів біоматеріалів слідчі не знайшли. Мати моєї підзахисної не затримали, вона не брала в цьому участь. Зараз вона знаходиться зі своїм дворічним онуком (сином Енді, — ред.) у далеких родичів. Єдине, що прокоментую: вона знала про те, що зробила Марина і просила її повідомити в поліцію. Сама вона цього робити не стала, бо боялася за дочку. Щоб перебити трупний запах, тіло репера вони засипали сіллю", — заявила юрист.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини