Головна Новини Суспільство події У Сумській області розгромили елітний підрозділ Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумській області розгромили елітний підрозділ Росії

Українські військовослужбовці продовжують знищувати ворожу техніку окупантів разом з особовим складом

5 березня 2022, 13:40 comments2054
Поділіться публікацією:








Російські окупанти продовжують спроби захоплення багатьох українських міст, але наші бійці тримають оборону та знищують армію супротивника. Під час брифінгу радник Офісу президента Олексій Арестович зазначив, що у Сумській області було розгромлено елітний підрозділ Росії.

У Сумській області розгромили елітний підрозділ Росії

У Сумській області знищено елітним підрозділом РФ (фото з відкритих джерел)

"На Сумщині наставав елітний підрозділ окупантів, який уже похований на її полях. Це зробили сумчани", — зазначив він.

Також радник ОФ наголосив, що у Сумській області російським військовослужбовцям вдалося захопити лише одне місто – Тростянець.

Зазначається, що загострена ситуація залишається біля Києва, там у Бучі та Гостомелі тривають вуличні бої. Ще обстріли не припиняються у Харкові, Чернігові та Охтирці (Сумська область).

Нагадаємо, що в Охтирці на Сумщині немає опалення та електроенергії, також російські війська бомблять Суми. Таку заяву 3 березня зробив голова Сумської ОДА Дмитро Живицький у своєму Telegram-каналі. Російські військові, за його словами, продовжували бомбардувати Недригайлов, Боромлю, Бездрік, Лебедін, знищуючи мирне населення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Конотопський мер (Сумська область) Артем Семеніхін розповів, що провів переговори з противником. Вони домовилися, що зміни влади у місті не буде і що прапор України залишатиметься на місці. Своєю чергою сили самоборони не будуть відривати вогонь і не буде вогню у відповідь від окупантів. При цьому росіяни пообіцяли, що нова військова техніка не заходитиме до Конотопа.

Читайте також, що на Сумщині сміливий чоловік на автомобілі намагався зупинити колону ворожої техніки, але противник його переїхав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини