Головна Новини Суспільство події На Сумщині відбулися переговори з росіянами: про що домовилися
commentss НОВИНИ Всі новини

На Сумщині відбулися переговори з росіянами: про що домовилися

Росіяни пообіцяли не вводити війська до Конотопа

2 березня 2022, 15:15 comments8443
Поділіться публікацією:

Сумська область виявилася однією з тих, куди вторглися непрохані гості з Росії. У жодному населеному пункті регіону не спущено українського прапора. Населені пункти перебувають під контролем української влади, але сьогодні від мера Конотопа Артема Семеніхіна надійшла інформація про те, що окупанти вимагають зняти український прапор та виконувати їх доручення. Інакше вони пообіцяли накрити місто артилерією.

На Сумщині відбулися переговори з росіянами: про що домовилися

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Щоб уникнути кровопролиття, відбулися переговори з росіянами. У переговорах взяв участь голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький. Про це він сам повідомив у себе в Telegram.

"Розмова з росіянами у Конотопі уповноваженого мною від військової адміністрації тривала близько 12 хвилин. Я був на гучному зв'язку під час переговорів", – написав Живицький.

За його словами, за підсумками переговорів вдалося досягти домовленості, що зміни влади у місті не буде, що прапор України залишатиметься на місці. У свою чергу сили самоборони не будуть відривати вогонь і не буде вогню у відповідь від окупантів. При цьому росіяни пообіцяли, що нова військова техніка не заходитиме до Конотопа.

Також окупаційні війська пообіцяли не перешкоджати проїзду комунального транспорту та служб, автомобілів швидкої допомоги з продуктами, гуманітарних вантажів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Європарламенті хочуть виключити Росію із Ради безпеки ООН, щоб Москва не могла користуватися правом вето, коли потрібно заблокувати важливу резолюцію. Поки що режим Путіна вбиває громадян України – Росія не може мати права вето в ООН.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Zhyvytskyy/677
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

володимир

2 березня 2022, 16:38

переговори — тільки про умови складення зброї і перехід на сторону України все інше пі......ш

Максим

2 березня 2022, 15:28

якого хера я читаю новини в своїй державі н іноземній мові?!


Новини