Головна Новини Суспільство події На Сумщині російські танки переїхали авто з чоловіком (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Сумщині російські танки переїхали авто з чоловіком (ФОТО)

На Сумщині під колесами танків загинув 47-річний чоловік, який намагався зупинити ворожу техніку

1 березня 2022, 13:10 comments1174
Поділіться публікацією:

Військовослужбовці Російської Федерації продовжують спроби захоплення українських населених пунктів та міст, вбиваючи мирних жителів. На Сумщині сміливий чоловік на автомобілі намагався зупинити колону ворожої техніки, але противник його переїхав. Про це повідомляє прес-служба Офісу Генерального прокурора.

На Сумщині російські танки переїхали авто з чоловіком (ФОТО)

Російські танки розчавили авто із чоловіком (фото з відкритих джерел)

У понеділок, 28 лютого, у с. Погожа Криниця в Роменському районі, 47-річний чоловік на своєму автомобілі намагався захистити проїзд російським танкам, але ворог безжально переїхав автомобіль і продовжив рух, а місцевий житель помер на місці.

На Сумщині російські танки переїхали авто з чоловіком (ФОТО) - фото 2

За процесуального керівництва Роменської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, 28 лютого, на Сумщині, в Охтирці окупанти підірвали нафтобазу. Також голова Сумської ОДА Дмитро Живицький зазначив, що у напрямку Сум рухається колона з ворожою технікою та є загроза вуличних боїв.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що військові Російської Федерації увірвалися до Сум. У місті Охтирка продовжуються бої. Ворог узяв під контроль частину дороги М02 Київ-Москва у районі Сумської області.

Читайте також, що 24 лютого, Російська Федерація розпочала вторгнення на українські території та вдарила насамперед по військових об'єктах. Загострення спостерігалося на Сумщині, але ЗСУ дали відсіч і продовжують захищати територію. За даними Сухопутних військ, у районі Глухова (Сумська область) українські військовослужбовці знищили 15 ворожих танків Т-72, застосувавши ПТРК Javelin.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

2 березня 2022, 11:15

дебил...


Новини