Головна Новини Суспільство події У США у страшній ДТП загинули десятки бізонів: причини
commentss НОВИНИ Всі новини

У США у страшній ДТП загинули десятки бізонів: причини

На місці події працювали рятувальники, правоохоронці та медики. На жаль, тварини отримали страшні травми, внаслідок яких більшість з них померла.

31 грудня 2022, 20:35
Поділіться публікацією:

Внаслідок масштабної аварії, що сталася на шосе штату Монтанна (США) неподалік Єллоустонського національного парку, понад 12 бізонів виявилися мертвими.

У США у страшній ДТП загинули десятки бізонів: причини

Бізони/Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що водій вантажного автомобіля не впорався з керуванням та зіткнувся у двома іншими транспортними засобами. Внаслідок ДТП 13 бізонів загинуло, оскільки їх стадо знаходилося на той момент в епіцентрі аварії.

Відомо, що аварія сталася увечері 28 грудня. Деякі з бізонів загинули на місці, а решта зазнала серйозних травм і їх було вирішено приспати.

Ніхто з людей не постраждав. Копи зазначили, що водій вантажівки не перевищував швидкість, однак у темний час доби він все ж таки мав бути обережнішим.

Аварія сталася на північ від міста Уест-Єллоустоун, яке є західним в'їздом до Єллоустонського національного парку. Причини та обставини ДТП встановлюються. За цим фактом проводиться розслідування.

Місцеві копи стурбовані інцидентом, проте вони нагадали про те, що зубри в цьому регіоні взимку часто збираються великими стадами біля доріг, де їм легше орієнтуватись в умовах сильного снігопаду. Тварин, на жаль, важко побачити вночі через їхнє темно-коричневе забарвлення. Варто також розуміти, що очі зубрів не відбивають світло фар, як це роблять очі оленів.

Раніше "Коментарі" писали про те , що в Індії під час пікніка чоловік помер страшною смертю: причина шокує. Чоловікові, на жаль, ніхто не зміг допомогти, а його друзі просто втекли з місця події. Так, під час пікніка на чоловіка раптово напала череда агресивних слонів. Неконтрольовані тварини буквально за лічені хвилини накинулися на чоловіка, який нічого не підозрював, і затоптали його на смерть. Постраждалий помер на місці події. Отримані чоловіком травми не сумісні з життям.

Читайте також: Чому білі акули не живуть в акваріумах і вмирають у неволі: цікавий факт. Велика біла акула одна із найбільших хижих риб Землі. Вона по праву вважається королевою океанів і не може жити у неволі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини