Головна Новини Суспільство події У США чоловік з'їв обличчя пенсіонера в метро: причина шокує (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США чоловік з'їв обличчя пенсіонера в метро: причина шокує (ФОТО, ВІДЕО)

Зловмисника затримали. Потерпілий отримав колосальні травми і йому знадобилася екстрена медична допомога.

8 січня 2023, 21:21 comments8114
Поділіться публікацією:








У штаті Орегон, 3 січня, неадекватний чоловік напав у метро на пенсіонера та з'їв його обличчя.

У США чоловік з'їв обличчя пенсіонера в метро: причина шокує (ФОТО, ВІДЕО)

Термінатор/ Фото з відкритих джерел

Як виявилося, зловмисник відгриз літньому чоловікові вухо, щоку та частину обличчя. Свідки події стверджують, що у потерпілого виднівся череп, а вся платформа була залита кров'ю.

Про це повідомляє видання FoxNews .

У США чоловік з'їв обличчя пенсіонера в метро: причина шокує (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Повідомляється, що 25-річний нападник вирішив, що чоловік, який сидить поруч із ним, — це термінатор, який хоче його вбити. Щоб переконатися в тому, що перед ним сидить людина, а не машина, він вирішив спробувати відкусити частину його обличчя.

Коли на місце події прибули правоохоронці, то зловмисник продовжував буквально "жувати" лице потерпілого. Пенсіонер перебував у шоковому стані та втратив дуже багато крові. Його доправили до лікарні, де надали чоловікові необхідну медичну допомогу.

Зловмисника вдалося затримати. Затриманим виявився 25-річний Корін Кремер, який повідомив, що він став нещодавно безробітним і втратив житло. Крім цього в поліції кажуть, що Кремер зізнався у вживанні алкоголю, каннабісу та фентанілових таблеток. Відповідно до судових документів, він не має номера телефону або адреси електронної пошти.

Затриманий не визнає свою провину і твердить про те, що на нього намагався напасти кіборг-вбивця. Наразі Кремер перебуває під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді багаторічного тримання під вартою. За цим фактом триває розслідування.

Раніше "Коментарі" писали, що відому американську актрису атакував хижак під час відпочинку (ФОТО). Очевидці того, що сталося, були шоковані — люди з криками тікали з пляжу і відчайдушно кликали на допомогу.

Читайте також : У цирку Італії тигр роздер дресирувальника на очах шокованої публіки (ВІДЕО 18). Потерпілого негайно госпіталізували. Дресирувальникові знадобилася термінова медична допомога, оскільки хижак встиг завдати йому серйозних травм.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини