Головна Новини Суспільство події У Росії зруйнувався багатоквартирний будинок: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії зруйнувався багатоквартирний будинок: подробиці

Під завалами будинку вже знайшли тіло 84-річної жінки

16 листопада 2023, 18:00
Поділіться публікацією:

У російській Астрахані впала частина п'ятиповерхового багатоквартирного будинку. Про це повідомляють "Коментарі".

У Росії зруйнувався багатоквартирний будинок: подробиці

Зруйнований будинок в Астрахані

У зруйнованому будинку було чотири під'їзди, 80 квартир. Рятувальники заздалегідь евакуювали 213 мешканців із будинку, два під'їзди якого обрушилися. До цього по будинку пішли тріщини, про що очевидці повідомили екстрені служби. Для людей організували три пункти тимчасового розміщення на базі шкіл. Зараз рятувальники розгрібають завали в пошуках людей, які все ж таки могли перебувати в будинку в момент обвалення. Інформація щодо можливих постраждалих уточнюється.

Періодично, на місці обвалення оголошують хвилину тиші, щоби рятувальники могли дізнатися, чи залишилися люди під завалами.

При цьому версію з вибухом газу російська влада відкинула. Причиною обвалення могло стати порушення цілісності основних конструкцій.

"На зовнішній стіні будинку сьогодні було виявлено масивну тріщину. Через дві години стався обвал. Порушення цілісності основних конструкцій розглядається як основна причина події", — сказали в екстрених службах.

Тим часом, Байден зробив критичне зауваження прем'єр-міністру Ізраїлю. Президент США Джо Байден сказав Біньяміна Нетаньяху, що окупація Сектору Гази стане "великою помилкою" для Ізраїлю.

Поразка Росії в ООН: такої ситуації ще не було. Росію вперше в історії виключили з Виконавчої ради ЮНЕСКО, яка є одним із ключових органів ООН.

А Сі Цзіньпін дав обіцянку Байдену: ЗМІ дізналися про подробиці. За інформацією ЗМІ, Сі Цзіньпін запевнив Байдена, що не вторгнеться на Тайвань найближчими роками.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини