Головна Новини Суспільство події У РФ підліток прямо в школі намагався вбити ножем свого однокласника (ФОТО, ВІДЕО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ підліток прямо в школі намагався вбити ножем свого однокласника (ФОТО, ВІДЕО 18+)

Потерпілому знадобилася допомога медиків. На даний момент хлопець перебуває у реанімації та за його життя борються медики.

7 грудня 2022, 00:25
Поділіться публікацією:








У РФ підліток прямо в школі намагався вбити ножем свого однокласника (ФОТО, ВІДЕО 18+)

Руки в крові/ Фото з відкритих джерел

Шокуючий інцидент стався вранці у вівторок, 6 грудня, під час навчального процесу.

Так, повідомляється, що в Нижньовартівську (РФ) учень восьмого класу школи №21 холоднокровно напав на свого однокласника і завдав останньому множинні ножові поранення прямо на території навчального закладу. Потерпілого було серйозно поранено і йому знадобилася допомога медиків. Варто зазначити, що інцидент стався на очах інших школярів, проте ніхто не заступився за однокашника.

У РФ підліток прямо в школі намагався вбити ножем свого однокласника (ФОТО, ВІДЕО 18+) - фото 2

За попередніми даними, між двома підлітками раптово спалахнув конфлікт на ґрунті тривалих неприязних стосунків. Якоїсь миті школяр дістав ножа і почав наносити своєму опоненту множинні ножові поранення. За попередніми даними, хлопця, який нападав, досить тривалий час принижували в школі і він систематично піддавався буллінгу. Таким жорстоким чином він вирішив, мабуть, покарати одного зі своїх кривдників.

У РФ підліток прямо в школі намагався вбити ножем свого однокласника (ФОТО, ВІДЕО 18+) - фото 3

На місці події працювали слідчі та медики. Наразі постраждалий перебуває у реанімації і за його життя борються медики. Його стан оцінюється як критичний. Обом хлопцям по 14 років.

Повідомляється, що обидва школярі виховувалися у повних сім'ях, займалися спортом і раніше не притягувалися до кримінальної/адміністративної відповідальності. Причини та обставини події встановлюються.

Раніше "Коментарі" писали про те, що російськомовна жінка по-звірячому вбила в Ізраїлі свою подругу (ФОТО). Убитій було завдано понад 50 ножових поранень. Від отриманих ран жінка померла на місці події.

Читайте також: Шок: у Малайзії крокодил на очах батька з'їв однорічну дитину (ФОТО). Кричущий інцидент стався днями біля узбережжя Лахад-Дату, що в Малайзії. Батько став свідком трагедії, але нічого не зміг вдіяти.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини