Головна Новини Суспільство події У Миколаєві чоловік почав стрілянину по сім'ї, яка запускала феєрверк
commentss НОВИНИ Всі новини

У Миколаєві чоловік почав стрілянину по сім'ї, яка запускала феєрверк

Під час стрілянини нетверезий чоловік поцілив у десятирічного хлопчика

21 грудня 2020, 08:50
Поділіться публікацією:

У Миколаєві чоловік роздратувався через те, що сусіди запускали феєрверк та почав стріляти в їхній бік. Про це повідомила пресслужба поліції.

У Миколаєві чоловік почав стрілянину по сім'ї, яка запускала феєрверк

У Миколаєві чоловік стріляв по сусідах, які запускали феєрверк. Фото: static.magcity74.ru

Подружжя просто вийшло на вулицю зі своїми дітьми аби запустити святковий феєрверк. Та до них раптово підійшов сусід, озброєний битою та пістолетом. Нічого не пояснивши, він почав стріляти по людях та влучив у десятирічного хлопчика.

Дорослі швидко зреагували та відібрали зброю у злочинця. Після прибуття поліції чоловіка затримали, пістолет та биту відправили на експертизу.

Правоохоронці установили, що чоловік знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

Згідно зі статтею 208 КПК 45-річного чоловіка було затримано. За "хуліганство із застосуванням зброї" йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадуємо також, що раніше учениця одеської школи повідомила про замінування навчального закладу аби звільнитися з уроків раніше та погратися зі своїм котиком вдома. Зі школяркою вже провели виховні роботи та розповіли, що її вчинок завдав шкоди як школі, так і поліції. Дівчинка пообіцяла більше не зривати навчальний процес. Оскільки дитина ще мала, поліція склала адмінпротокол на її батьків за статтею 184 "Невиконання батьківських обов'язків".

Сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що жінка з Тернопільської області вирішила підзаробити на "полуничці". Для цього вона придбала еротичний журнал з метою подальшого збуту. Їй вдалося продати кілька листків, за що вона заробила 50 гривень. За це Гусятинський районний суд визнав жінку винною у вчиненні злочину за частиною 1 статті 301 Кримінального Кодексу “Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів”.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

НЕЛЛИ

21 грудня 2020, 09:32

Все виноваты !! Представляю картину - с криками и возгласами толпа соседей запускает Феерверки -----окна дрожат .кошки и собаки лают .жильцы подпрыгивают .дети испуганно орут .у СТАРИКОВ разрывается сердце !зато в ЭТО ВРЕМЯ .(непонятно в честь чего ) и с какого перепугу РАДУЕТся толпа пьяныхСОСЕДЕЙ (думаю ,что так это было ,трезвый бы здраво мыслил ----ЧТО ИЗ ЭТОГО ПОЛУЧИТСЯи надо ли это веселье другим ) КОНЕЧНО НЕРВЫ НЕ ВЫДЕРЖАЛИ а возможно и зависть или старые соседские накопившиеся обиды и сосед решил тоже ПОФЕЕРВЕРкНИЧАТЬ только оружием .------забыв о чем говорит ЗАКОН . который нарушили обе стороны !!!!


Новини