Головна Новини Суспільство події Заробила 50 грн і купу проблем: на Тернопільщині жінку затримали за продаж порнографічних ілюстрацій
commentss НОВИНИ Всі новини

Заробила 50 грн і купу проблем: на Тернопільщині жінку затримали за продаж порнографічних ілюстрацій

Продавець "полунички" отримала 1,5 року обмеження волі

8 грудня 2020, 16:30
Поділіться публікацією:

Жінка з Тернопільської області вирішила підзаробити на "полуничці". Для цього вона придбала еротичний журнал з метою подальшого збуту. Їй вдалося продати кілька листків, за що вона заробила 50 гривень та купу проблем.

Заробила 50 грн і купу проблем: на Тернопільщині жінку затримали за продаж порнографічних ілюстрацій

Жінку з Тернопільщини затримали за продаж сторінок з порножурналу. Фото: vesti92.ru

Невдовзі після продажу її затримали правоохоронці за порушення законодавства про захист суспільної моралі. Поліцейські провели обшук в будинку затриманої. За місцем проживання було знайдено чотири аркуші з фотографіями, які містять елементи порнографічного характеру. 

Виявилося, що друковану порнографію жінка придбала ще взимку 2019-го року. Весь цей час вона зберігала журнал вдома, аби продати його.

Гусятинський районний суд визнав жінку винною у вчиненні злочину за частиною 1 статті 301 Кримінального Кодексу “Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів”. 

В суді обвинувачена повністю визнала свою вину. 

За такий "бізнес" жінка спочатку отримала 1,5 року обмеження волі. Але на підставі статті 75 КК суд звільнив від відбування покарання, призначивши рік іспитового строку.

Також жінка повинна сплатити 980 гривень за витрати, пов’язані з проведенням судової мистецтвознавчої експертизи.

На даний час вирок законної сили ще не набрав, тож його можна оскаржити протягом 30 днів з моменту проголошення.

Нагадуємо, що в Миколаєві чоловік розпочав стрілянину по неповнолітньому. За словами 43-річного затриманого, між ним та підлітком розпочався конфлікт, в ході якого неповнолітній хотів побити чоловіка.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що організатор секс-вечірок у Брюсселі розповів, політики яких країн відвідують його заходи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини