Головна Новини Суспільство події Школярка "замінувала" школу через котика
commentss НОВИНИ Всі новини

Школярка "замінувала" школу через котика

Дівчинка хотіла раніше прийти додому та погратися з котиком

17 грудня 2020, 09:50
Поділіться публікацією:

Шістнадцятого грудня до Одеського відділку поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування однієї зі шкіл міста. В ході слідчих дій з'ясувалося, що в навчальному закладі насправді немає вибухівки, а про замінування повідомила одна зі школярок.

Школярка "замінувала" школу через котика

Учениця повідомила поліцію про замінування школи. Фото: pinimg.com

Дівчинці шість років, вона навчається в першому класі. Школярка повідомила про замінування через те, що хотіла, щоб уроки скасували. Тоді б вона пішла скоріше додому та нарешті погралася зі своїм котиком. 

З ученицею вже провели виховні роботи та розповіли, що її вчинок завдав шкоди як школі, так і поліції. 

Дівчинка пообіцяла більше не зривати навчальний процес.

Оскільки дитина ще мала, поліція склала  адмінпротокол  на її батьків за статтею 184 Невиконання батьківських обов'язків.

Аби уникнути подібних ситуацій, треба проводити більше часу з сім'єю. Адже часто ми настільки зайняті, що не можемо приділити увагу найріднішим. Як знайти час на всі свої справи, читайте в нашому матеріалі.

Нагадуємо, що були проведені дослідження в ході яких з'ясувалося, що діти, які хворіють на коронавірусну інфекцію безсимптомно, виділяють вірус дуже довго і близько місяця лишаються небезпечними для оточуючих.

За першої хвилі коронавірусу діти також часто не мали симптомів, але у них термін виділення COVID-19 був короткочасним. Згідно з дослідженнями, небезпека  полягає в тому, що безсимптомний перебіг хвороби не виявляється відразу, а тільки через деякий час. Тому дитина стає потенційним носієм COVID-19.

Також сайт "Коментарі"  зібрав ТОП-10 найкращих подарунків для кота, які змусять його полюбити вас ще більше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини