Головна Новини Суспільство події У Маріуполі зносять зруйновані багатоповерхівки (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі зносять зруйновані багатоповерхівки (ВІДЕО)

У квартирах, що вціліли, окупанти селять "своїх"

21 серпня 2022, 14:45
Поділіться публікацією:

У Маріуполі зносять зруйновані багатоповерхівки (ВІДЕО)

У Маріуполі зносять будинки. Фото - скріншот із відео

У тимчасово окупованому Маріуполі російські окупанти зносять багатоповерхові будинки, які постраждали під час обстрілу міста. Про це у своєму Telegram-каналі розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

За інформацією джерела, знесення висоток проводиться на Сонячній вулиці та на бульварі Шевченка. Важливо відзначити, що людям, які раніше проживали у цих будинках, російські загарбники пропонують обіцянки замість даху над головою. Однак у той же час російських будівельників почали розміщувати у квартирах, що вціліли, за сприяння колаборантів – глав ОСББ.

"Типова поведінка окупантів – українцям брехливу надію, своїм – майно українців. Нічого нового. Просто фашистська Росія", — пише Андрющенко.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що у Підмосков'ї загинула дочка ідеолога "російського світу" Олександра Дугіна. Спрацював, імовірно, встановлений в автомобілі Toyota Land Cruiser вибуховий пристрій, а потім сталося займання машини.

Також портал новин "Коментарі" писав про те, що очікування провокацій від Росії в День Незалежності трохи перебільшені, адже в Росії не визнають незалежність нашої країни, отже, не повинні й реагувати на головне свято України.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що в ОП прогнозують ймовірне посилення обстрілів українських міст. Михайло Подоляк повідомив, зазначив, що минуло практично пів року з початку війни й "російський світ" довів, що він програє абсолютно за всіма цивілізаційними нормативами України. На День незалежності України та День Державного прапора російські окупанти можуть посилено обстрілювати міста України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини