Головна Новини Суспільство події У Львівській області вантажний потяг протаранив легковик: є загиблі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області вантажний потяг протаранив легковик: є загиблі (ФОТО)

Від отриманих травм водій померла на місці

15 липня 2021, 12:08
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Львівській області поїзд протаранив легковик. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Львівській області.

У Львівській області вантажний потяг протаранив легковик: є загиблі (ФОТО)

Поїзд протаранив легковик. Фото: ГСЧС

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні вранці, 15 липня, в селі Панчищини. Автомобіль Daewoo Nexia, за кермом якого перебувала місцева мешканка 1984 року народження, зіткнувся з вантажним поїздом.

Від отриманих травм водій померла на місці події. Невдовзі прибули прибули співробітники рятувальної служби, які відключили у легковика акумулятор, газову установку і переступили до деблокування тіла загиблої з пошкодженого транспортного засобу.

Також на місце події прибули поліціянти. За попередньою інформацією, 37-річна місцева жителька порушила правила проїзду залізничних переїздів, а зокрема — не виконала вимоги відповідних дорожніх знаків і проігнорувала попереджувальні сигнали.

На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.

У Львівській області вантажний потяг протаранив легковик: є загиблі (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в пасажирському поїзді прямував з Рахова до Києва загинув пасажир. Чоловік вночі впав з верхньої полиці. За словами його дружини, після того, що сталося він відчував себе добре і далі пішов спати. Через кілька годин пасажир помер. На найближчій станції в вагон зайшли медики, які констатували його смерть. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що в Єгипті сталася серйозна аварія на залізниці. Повідомляється про велику кількість загиблих і постраждалих. Для госпіталізації постраждалих було залучено близько п'ятдесяти автомобілів швидкої допомоги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини