Головна Новини Суспільство події У Кривому Розі вітчим тримав на ланцюгу 7-річну дитину: навіщо він це робив
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кривому Розі вітчим тримав на ланцюгу 7-річну дитину: навіщо він це робив

Вітчим назвав поліцейським причину свого вчинку

23 липня 2021, 16:16
Поділіться публікацією:

Постійні катування і життя на ланцюгу — це не опис сцени з фільму жахів, це те, що семирічна дитина з Кривого Рогу бачила і відчувала, поки сама не припинила цей кошмар, зателефонувавши в поліцію. Про це повідомляє прес-служба ГУНП Дніпропетровської області.

У Кривому Розі вітчим тримав на ланцюгу 7-річну дитину: навіщо він це робив

У Кривому Розі дитину тримали на ланцюзі - фото: з відкритих джерел

23 липня на лінію 102 надійшов виклик. На тому кінці дроту оператор почув голос переляканого хлопчика, який розповів, що знаходиться в своєму будинку, прикутий метою до батареї. Він також похапцем встиг повідомити, що це зробив його 30-річний вітчим. Також хлопчик сказав, що співмешканець його матері їх регулярно б'є.

За вказаною адресою незабаром прибув наряд поліції. В одній з кімнат будинку правоохоронці побачили дитину,що сиділа  на дивані. Нога хлопчика була прикута сталевим ланцюгом до батареї. Самостійно дитина звільнитися не могла, і скільки вона так просиділа — невідомо. Хлопчика звільнили і передали медикам. На даний момент він знаходиться в лікарні на огляді у лікарів.

У Кривому Розі вітчим тримав на ланцюгу 7-річну дитину: навіщо він це робив - фото 2

Незабаром правоохоронці відшукали і самого вітчима. Він зізнався поліцейським, що прикував сина своєї коханої до батареї, щоб "перевиховати", так як той нібито регулярно втікає з дому. У той день він пристебнув до ноги хлопчика ланцюг і закріпив її на батареї, а сам відправився на роботу.

За даним фактом було порушено кримінальне провадження. Чоловікові загрожує покарання у вигляді обмеження або ж позбавлення волі на строк до 5 років.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що в столиці учителька побила дитину з інвалідністю. Також сайт повідомляв про те, що в ДТП загинула 11-річна дитина, яку п'яний батько посадив за кермо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини