Головна Новини Суспільство події У Китаї сталася масштабна ДТП із сотнями машин: є загиблі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї сталася масштабна ДТП із сотнями машин: є загиблі (ВІДЕО)

На місці аварії працювали правоохоронці, рятувальники та медики швидкої допомоги. На жаль, внаслідок ДТП загинули люди.

29 грудня 2022, 04:20
Поділіться публікацією:








Масштабна аварія на мосту в китайському місті Чженьчжоу сталася в середу, 28 грудня. Так, через щільний туман, який знизив видимість на дорозі всього до 200 метрів, у так зване "ланцюгове" зіткнення потрапило понад 200 автомобілів.

У Китаї сталася масштабна ДТП із сотнями машин: є загиблі (ВІДЕО)

ДТП/Фото із відкритих джерел

На даний момент відомо як мінімум про одного загиблого. Також повідомляється про велику кількість постраждалих – люди отримали травми різного ступеня тяжкості. Деякі з водіїв та пасажирів виявилися заблокованими у своїх автомобілях. Для їхнього порятунку знадобилося спеціальне гідравлічне обладнання.

Варто зазначити, що місто Чженьчжоу є важливим транспортним вузлом для Центрального Китаю і тут завжди спостерігається велика інтенсивність автомобільного потоку.

Внаслідок масштабної ДТП транспортні засоби вишикувалися у "два поверхи", а в аварії постраждали як легкові, так і вантажні авто. Очевидці події говорять про те, що аварія була "страшною і просто неймовірною". Багато транспортних засобів виявилися пошкодженими і буквально "наваленими" один на одного.

Причини та обставини масштабної ДТП встановлюються. За цим фактом проводиться розслідування.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на пляжі в Каліфорнії розбився літак із ТОП-чиновником (ВІДЕО). Пілот був змушений здійснити аварійну посадку і спробував приземлятися прямо на пляж, де в цей момент знаходилися відпочиваючі, які ні про що не підозрювали.

Читайте також: Моторошне відео, на якому жінку ледь не вбила блискавка, стало вірусним у мережі (ВІДЕО). Природні явища можуть бути не тільки красивими і чарівними, а й лякаючими. Один із таких моментів і був зображений жінкою у Флориді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини