Головна Новини Суспільство події У Канаді стався масовий розстріл людей: перші подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді стався масовий розстріл людей: перші подробиці (ФОТО)

Причини та обставини події встановлюються. Розслідуванням цієї трагедії займається Відділ спеціальних розслідувань Онтаріо.

20 грудня 2022, 00:15 comments6681
Поділіться публікацією:

Пізно ввечері в неділю, 18 грудня, в передмісті Торонто, що в Канаді, сталося страшне вбивство. Так, невідомий зловмисник відкрив вогонь по мешканцям кондомініуму.

У Канаді стався масовий розстріл людей: перші подробиці (ФОТО)

Стрілянина/ Фото з відкритих джерел

У результаті стрілянини було вбито п'ятьох людей — всі вони померли від вогнепальних поранень на місці. Також повідомляється про те, що одна людина була поранена та її госпіталізували. Стан постраждалого медики оцінюють як стабільний.

У Канаді стався масовий розстріл людей: перші подробиці (ФОТО) - фото 2

Повідомляється, що правоохоронці, які прибули на виклик, застрелили озброєного злочинця. Інцидент стався у кондомініумі, розташованому у Вогані – провінція Онтаріо, передмістя Торонто, Канада.

У Канаді стався масовий розстріл людей: перші подробиці (ФОТО) - фото 3

Причини та обставини масового розстрілу мешканців багатоповерхівки встановлюються. Оскільки зловмисника було вбито офіцером поліції, то розслідуванням цієї трагедії займається Відділ спеціальних розслідувань Онтаріо.

Особу стрілка, на даний момент, не встановлено. Також невідомо, чи був він мешканцем кондомініуму.

У зв'язку з подією всі мешканці будівлі були евакуйовані, проте люди змогли повернутися до своїх квартир вже за кілька годин.

У Канаді стався масовий розстріл людей: перші подробиці (ФОТО) - фото 4

Варто зазначити, що в Канаді перестрілки трапляються вкрай рідко, а Торонто прийнято вважати одним із найбезпечніших міст у світі. У зв'язку з масовим розстрілом мешканців багатоповерхівки канадці почали висловлювати невдоволення політикою влади щодо вогнепальної зброї.

"Люди стурбовані подією і не хочуть наближатися до американського досвіду повсемісного насильства із застосуванням вогнепальної зброї", зазначає видання AP .

Раніше "Коментарі" писали про те, що в ізраїльській школі люди у масках порізали підлітка: хлопчик у комі (ФОТО) . Зловмисникам вдалося втекти з місця скоєння злочину. Потерпілого було госпіталізовано. Його стан оцінюється медиками як тяжкий.

Читайте також: Не хотів платити за комуналку: у Римі чоловік розстріляв жінок на засіданні будинкового комітету (ФОТО) . Шокуючий інцидент стався днями у Римі. На місці події працювали правоохоронці та медики швидкої допомоги.


У Канаді стався масовий розстріл людей: перші подробиці (ФОТО) - фото 5



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

лунатик

28 грудня 2022, 19:32

Наверное, русский(кацап), обиделся на Американцев, за помощь Украине, и решил так отомстить.


Новини