Головна Новини Суспільство події У Каліфорнії стався потужний землетрус (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Каліфорнії стався потужний землетрус (ВІДЕО)

Геологічна служба США повідомила, що вранці 20 грудня на узбережжі Північної Каліфорнії стався сильний землетрус.

21 грудня 2022, 00:25
Поділіться публікацією:
















За попередніми даними, ніхто не постраждав. Так, рано-вранці у вівторок, 20 грудня, на узбережжі Північної Каліфорнії (США) стався потужний землетрус силою 6,4 бала за шкалою Ріхтера.

У Каліфорнії стався потужний землетрус (ВІДЕО)

Землетрус/ Фото з відкритих джерел

Повідомляється про те, що землетрус був зафіксований спеціальною апаратурою о 2:34 за тихоокеанським часом. Воно сталося у Тихому океані досить близько до узбережжя. Природний катаклізм найбільше відчули за 7,5 миль від прибережного міста Ферндейл округу Гумбольдт. Це приблизно за 280 миль на північний захід від Сакраменто.


За інформацією Геологічної служби США близько 75 000 осіб відчули дуже сильні поштовхи, 49 000 осіб – сильні, 14 000 осіб – помірні та 321 000 осіб – легкі.

Варто зазначити, що населення цього регіону проживає в будинках, які були зведені спеціальним методом та є стійкими до землетрусів.

На щастя, за попередніми даними, ніхто не постраждав, однак у багатьох магазиназ та будинках попадали меблі, техніка та стелажі, а чстина місцевих жителів залишилася без електрики.

Цікаво, що Геологічна служба США також повідомила про сім інших незначних землетрусів у тій же області, які мали магнітуду від 2,5 до 4,6 балів за шкалою Ріхтера.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в Індонезії стався страшний землетрус (ФОТО, ВІДЕО). Потужний катаклізм забрав життя величезної кількості людей. На даний момент багато хто продовжує залишатися під завалами. Район, який найбільше постраждав від катаклізму, схильний до зсувів. Тут фіксувалася висока щільність населення, а будинки були збудовані буквально з підручних матеріалів. Внаслідок землетрусу кволі споруди перетворилися на купи мотлоху, а люди виявилися поховані під ними.

Читайте також: В Анталії турист 2,5 роки не виходив із готельного номера: причина шокувала всіх. Власник готелю викликав правоохоронців, які прийшли поговорити з постояльцем, проте той виліз на дах будівлі та спробував втекти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини