Головна Новини Суспільство події У Херсонській області затримали підозрюваного у вбивстві та згвалтуванні семирічної дівчинки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсонській області затримали підозрюваного у вбивстві та згвалтуванні семирічної дівчинки

Підозрюваний у вбивстві дитини хотів накласти на себе руки, розкривши вени, але правоохоронці його врятували

14 березня 2021, 21:45
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 14 березня, поліція Херсонській області затримала підозрюваного у вбивстві та згвалтуванні 7-річної Марії Борисової. Про це повідомив глава Національної поліції України Ігор Клименко, передає прес-служба Національної поліції.

У Херсонській області затримали підозрюваного у вбивстві та згвалтуванні семирічної дівчинки

Арешт. Фото із відкритих джерел

Клименко нагадав, що сотні правоохоронців і волонтерів шукали дитину протягом чотирьох днів, після чого дівчинку знайшли мертвою в мішку.

В ході розслідування правоохоронці допитали всіх жителів села, де жила дівчинка, кілька десятків людей пройшли детектор брехні. Опитали раніше судимих осіб, а також тих, хто перебуває на психіатричному обліку. За допомогою відеозаписів встановлюється особа водіїв, які проїжджали в районі, де зникла Марія. Поліцейські відпрацьовували різні версії зникнення дівчинки, серед яких викрадення дитини з автобусної зупинки, куди Марія ходила зустрічати тата. Повідомляється, що співробітники поліції повторно перевірили Північно-Кримський канал, що проходить поблизу Щасливого, а також оглянули місцевість в радіусі 30 кілометрів.

Після безперервних оперативно-розшукових заходів і слідчих дій правоохоронці встановили передбачуваного вбивцю і гвалтівника. Коли прийшли до підозрюваного додому, то знайшли його з порізаними венами. Чоловіка врятували і тепер він понесе покарання за злочин.

Нагадаємо, в селі Щасливе, що в Херсонській області, на протязі 4 днів шукали безвісти зниклу семирічну Машу Борисову. Батьки дівчинки і все односельці до останнього сподівалися знайти Машу живий. Але, дива не сталося. Дитину знайшли мертвим на території покинутого сараю. Її тіло було замотане в білий мішок. Примітно, що цю територію неодноразово перевіряли і нічого не виявили. Це говорить про те, що, ймовірно, тіло підкинув хтось із місцевих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини