Головна Новини Суспільство події У Херсоні зниклого чоловіка знайшли мертвим
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні зниклого чоловіка знайшли мертвим

Чоловік займався підводною риболовлею

10 вересня 2021, 13:11 comments1066
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Херсоні рибалка, якого шукали протягом доби, був виявлений мертвим. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Херсонській області.

У Херсоні зниклого чоловіка знайшли мертвим

Водолаз. Фото: ДСНС

Як стало відомо, інцидент стався 8 вересня у місті Херсон. Рятувальникам надійшло повідомлення, що в районі набережної у річці Дніпро зник чоловік. Він займався підводною риболовлею.

Пошуками зниклого займалися водолази аварійно-рятувального загону спецпризначення обласного ДСНС. Наступного дня водолази виявили бездиханне тіло потонулого рибалки.

Зараз слідчо-оперативна група встановлює всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у Тернопільській області на звалищі знайшли останки людини. Ймовірно, вони належать хлопцеві, який пропав безвісти 17 років тому. Повідомляється, що на момент смерті йому було 16 років. Хлопець зі своїми друзями займався крадіжками металу з трансформатора. У якийсь момент його сильно вдарило струмом. Від отриманих травм юнак помер на місці. Один з учасників тих подій зізнався, що він разом із друзями сховав тіло загиблого. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував, що у Кіровоградській області зникла 16-річна дівчина була знайдена мертвою. Її труп знайшли в покинутому колодязі. За словами співробітників правоохоронних органів, на тілі загиблої були виявлені сліди насильницької смерті. Точна причина її смерті буде відома після проведення судмедекспертизи. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини